Uğur Meleke'den çarpıcı yorum! 'Hak edip de oynamayan tek bir Türk oyuncu gösterin!'

14.11.2017 - 16:01 | Son Güncellenme: 14.11.2017 - 16:01

Radyospor yorumcusu Uğur Meleke, Taktik programında Mert Elam'ın sorularını yanıtladı. 

Yabancı kuralı hakkkında flaş açıklamalarda bulunan Meleke, Mehmet Topal ve Rıza Çalımbay hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. 

İşte Uğur Meleke'nin sözlerinden önemli satır başları:

'Mehmet Topal geri dönüş yapacaktır'

"Sol bek olarak Göztepe'den Tayfur Bingöl düşünülebilir. Efecan Karaca ve Taha Yalçıner düşünülebilir. Orta sahadaki pozisyonunda Okay Yokuşlu'nun ben uzun vadede Milli takıma yararlı olacağını düşünmüyorum. Mehmet Topal geri dönüş yapacaktır. Mehmet Topal belki de kariyerinin en zor dönemini yaşadı fakat geri dönecektir. Gökhan Gönül düşünülebilir. 'Adam gibi adam' evresine geri dönüş yapılmasın fakat hak edenler var. Emre Belözoğlu aslanlar gibi oynadı. Yurt dışındaki oyuncularımızdan Salih Uçan, Erdem Şen düşünülebilirdi. Mahmut Tekdemir ve Volkan Babacan'da gerileme var"

Çalımbay'a eleştiri!

"Hak edip de oynamayan tek bir Türk oyuncu gösterin! İyiysen formayı alıyorsun. Bunları örneklendirebiliriz; Serdar Aziz-Denayer, Taha Yalçıner - Meniatis, Yusuf Yazıcı - Castillo. Antalyaspor'da Menez yerine Harun oynadı. 20 yaşındaki genç oyuncuyu Leonardo oynattı. Ertuğrul'un performansından dolayı Paul Le Guen sistem değiştirdi. Futbolun kimliği yok! Trabzonspor'da teknik direkrtör Rıza Çalımbay göreve başladı ve Abdülkadir'i kesti. Ondan sonra dem vurmayalım yabancı sınırından. Türkiye'de yabancıysan iyi oynayacaksın, kötü oynamaya hakkın yok! Trabzonspor'da Bero'nun genç olduğunu unuttuk"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler