Uğur Meleke'den flaş açıklama: Kocaman'ın ayrılma ihtimali yok!

14.03.2018 - 12:13 | Son Güncellenme: 14.03.2018 - 12:13

Uğur Meleke'den flaş açıklama: Kocaman'ın ayrılma ihtimali yok!

Radyospor yorumcusu Uğur Meleke, Beşiktaş - Bayern Münih maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Meleke, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündemine dair konuştu.

Radyospor yorumcusu Uğur Meleke, Radyospor'da yayınlanan Taktik programında Mert Elam'ın sorularını yanıtladı.

İşte detaylar...

Şenol Güneş, stoper pozisyonunda kimi oynatacak?

Şenol Güneş, stoper pozisyonunda Medel - Adriano ikilisini tercih etmeyecek gibi. Necip - Medel ikilisi olabilir. Gökhan Gönül'ün de kariyerinde stoper oynadığı dönemler var. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü John Toshack, Ertuğrul Sağlam'ı iki sezon stoper oynatmıştı. Ertuğrul Sağlam normalde santrfor bir futbolcuydu bu durum iki sezon boyunca tartışıldı.  

Heynckes'in Talisca'yı istemesi normal!

Jupp Heynckes'in en çok tanığı oyuncuların; Talisca, Pepe ve Quaresma olması gayet normal. Heynckes, Cenk Tosun olsa onu da söylerlerdi. Heynckes'in Talisca'yı istemesi normal yaşını da düşünecek olursak.

Fatih Terim oyunu geniş alana yaydı! Tudor...

Sakatlık dönemi Tolga Ciğerci'yi çok etkiledi. Tolga'nın sakatlık döneminde Donk - Selçuk oynadı ve başarılı da oldu. Bu ikilinin bozulmaması normal. Uzun vadede Tolga Ciğerci forma şansı bulacaktır. Fatih Terim oyunu geniş alana yaydı. Feghouli, Yasin Öztekin ve Rodrigues gerçek bir kenar oyuncusu gibi oynadı. Rodrigues'i Gomis ön plana çıkardı.Tudor, klasik kenar oyuncusu kullanmıyordu. Feghouli ve Belhanda'yı santrfor arkasında oynatıyordu. Büyük maçlarda radikal değişiklikler bana makul gelmiyor. (Derbi öncesi)

Aykut Kocaman'ın ayrılma ihtimali yok!

Fenerbahçe'de şu aşamada Aykut Kocaman'ın ayrılma ihtimali yok. Hoca tercihi çok zor. Dil burada çok önemli unsur. Prandelli'den bir örnek verecek olursam; İngilizce bilmemesi büyük bir handikaptı. Galatasaray ömrü çok kısa sürdü.

Sen Süleyman Seba'yı beyefendiliğiyle değil, vizyonerliğiyle dile getir.

Ülkemizde sık sık teknik direktör değişikliği yaşanıyor. Süleyman Seba, Gordon Milne'i İngiltere'den getirdi ve Beşiktaş 2 sezon şampiyon olamadı. Seba, Gordon'un arkasında durdu. Sen Süleyman Seba'yı beyefendiliğiyle değil, vizyonerliğiyle dile getir. Beyefendilik karakterdir.

Futbol ne Mourinho'nun istediği gibi ne de....

Futbol ne Mourinho'nun istediği gibi olacak ne Simone'nin istediği gibi... Futbol düşsel bir oyun. Futbol ne defans ne de ofanstan ibaret. İki teknik adama da büyük bir saygı duyuyorum. Şampiyonlar Ligi'nde son 8'de iddialı takımlar olacak. PSG'nin olmaması onlar adına büyük bir hayal kırıklığı diyebilirim.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler