Uğur Meleke'den Okay Yokuşlu ve Negredo sözleri!

06.03.2018 - 11:02 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 11:02

Uğur Meleke'den Okay Yokuşlu ve Negredo sözleri!

Radyospor yorumcusu Uğur Meleke, gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Meleke, dün akşam oynanan Trabzonspor- Beşiktaş maçı hakkında Mert Elam'a çarpıcı yorumlar yaptı. 

İşte Uğur Meleke'nin sözlerinden önemli satır başları:

Vagner Love yorumu: Eskiden saçları uzundu!

Vagner Love hayatının en saçma maçlarından birisini oynadı. Fakat doğal bir şey; 170cm boyunda futbolcuyu oynatıyorsun ve havadan oyun kuruyorsun. Vagner Love'ın saçları da kısa, eskiden saçları uzundu ve heybetli görünüyordu. Ben bazı siyahi oyuncuların bilinçli olarak saçlarını uzattığını düşünüyorum. 

Kaptanlığı Okay Yokuşlu'ya verirdim!

Okay Yokuşlu - Abdülkadir Ömür - Yusuf Yazıcı üzerine senaryo kurulması gereken oyuncular. Ben yönetici olsam; kaptanlığı Okay Yokuşlu'ya verirdim. 'Ben kaptanım bana saygı duy!' Öyle bir şey yok!  

Negredo değişikliği oyuna direkt tesir etti

Vagner Love ve Negredo tercihi maça göre değişir. O günün şartlarına göre değişkenlik gösterebilir.

Negredo değişikliği oyuna direkt tesir etti. Babel günün başarılı isimlerinden birisiydi. Trabzonspor'un 60. dakikadan sonraki ilk 11'i ile maça başlayacağını düşünüyorum. Rıza Hoca, Yusuf ve Sosa ile oynamakta zorluk çekiyor. Yusuf ve Abdülkadir'i kenarlarda oynatabilir. 

Negredo sözleri

Tartışmalı pozisyonlarda fotoğraf ne zaman ispat unsuru oldu? Sosyal medyanın yaş ortalaması 13 olduğu zaman. Negredo'nun asist becerisi var. Bu haftadan sonra performansı artacaktır. İlk golde çok soğukkanlı davrandı. Kariyerinde bunlar var. Bu yüzden İspanya Milli Takımı'na gitti. 

Beşiktaş bir hava yakaladı

Çok çabuk ligde hikaye değişiyor. Hafta hafta bakmak lazım. Şu anda Başakşehir - Beşiktaş maçını konuşmak gereksiz olur. Beşiktaş bir hava yakaladı. 

Sergen Yalçın, Konyaspor'da başarılı olacak mı?

Sergen Yalçın, lig devam ederken göreve başladığı takımlarda başarılı oluyor. Kayserispor'da Erkan Kaş gibi ilk 11'de şans bulamayan oyunculardan verim almıştı. Konyaspor, Malatyaspor maçında talihsizdi. Mehmet Özdilek'in Sergen Yalçın'a güzel bir takım bıraktığını düşünüyorum. Konyaspor'da forvet sorunu vardı. Devre arası transfer döneminde o sorunu da çözdüler. 

Fenerbahçe'ye siz Volkan Demirel'le rekabet edecek kaleci almazsanız sorun sizdedir. Aziz Yıldırım kendi ağzıyla söyledi. 'Volkan'ı yedek bırakmak istesem Casillas'ı alırdım' diye...

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler