Uğurcan Çakır ve Yusuf Erdoğan'dan Monaco maçı açıklamaları

Feride Kara
14.10.2022 - 00:47 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 00:53

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda kendi sahasında Monaco'yu 4-0 mağlup ederken maçın ardından Uğurcan Çakır ve Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır ve Yusuf Erdoğan'dan Monaco maçı açıklamaları

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu dördüncü maçında Fransa temsilcisi Monaco'yu 4-0 gibi farklı sonuçla yenerek gruptan çıkma konusunda iddiasını devam ettirdi. 

15-20 gün bir şey yapamadım

Maçın ardından konuşan Uğurcan Çakır "Sezona, bu sezon daha iyi başladım ama sonra bir sakatlık geçirdim. 15-20 gün bir şey yapamadım. Toparlanmam biraz zaman aldı. Şu anda kendimi yüzde yüzde yakın hissediyorum. İnşallah performansımı yükselterek devam etmek istiyorum. Sakatlık geriye götürdü. Bugün çok iyi mücadele ettik. Monaco çok iyi bir takım. Geçen maç 10 kişi kalmıştık. Bu maç onun telafisi oldu. Çok net bir skorla ayrıldık. Herkesi kutluyorum. 

Beşiktaş maçı zor olacak

UEFA'da 9-6-6-3 oldu. Burada iddiamız var. Kasımpaşa berabere bitmişti. Skoru alamadık. Beşiktaş maçı zor olacak. İyi bir takım ama biz de kalitemizi biliyoruz. Geçen sezonun şampiyonu biziz. Geçen maç biraz sıkıntılıydı ama bugün taraftar çok iyiydi. Onlar bizim böyle yanımızda olduğu sürece mağlup olmayız. Onlara çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza
Habere Git

Avrupa Ligi'nden çıkmak için biz de varız

Yusuf Erdoğan ise "Avrupa Ligi'nde devam etmek için önemli bir maçtı. Bugün hem iyi bir oyun, hem iyi bir skorla galibiyet aldık. Hedefimiz gruptan çıkmak. Daha üst turlara geçebilmek istiyoruz. İyi bir gruba sahibiz. Dışarıdan yıpratmaya çalışan bazı demeçler var ama iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Trabzonspor olarak alacak çok şampiyonluğumuz var. Avrupa Ligi'nden çıkmak için biz de varız dedik" dedi.