Uğurcan Çakır 20 milyon Euro!

13.01.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 16:56

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır'a 20 milyon Euro teklif geldi.

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır'a Avrupa'nın dev takımları kafayı takmış durumda. Özellikle İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un 23 yaşındaki kaleciyi yakından izlendiği herkesçe biliniyor.

Merseyside ekibi Uğurcan'ı Avrupa maçları olmak üzere birçok lig maçını da yakından takip etti.

"Ligue 1'den ve Premier Lig'den izliyorlar"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Minimum bir sene daha bizde. Bir sene daha derken 2020-2021 sezonu. Ondan sonra Uğurcan için de en doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama nerede oynar, hangi ligde oynar, zaten Avrupa'nın ilk 5 liginden bir tanesinde oynayacak. Giderse oralara gidecek. Zaten Uğurcan'ı Premier Lig ve Ligue 1 kulüpleri izliyor. Bir iki İtalyan kulübünün de ilgisi olduğu, scoutların ilgisi olduğu söylendi ama oralardan bize ulaşan bir şey yok." şeklinde konuşmuştu.

"20 milyon Euro"

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı toplantısı sonrasında da konuşan Ağaoğlu, " Uğurcan Çakır’a 20 milyon Euro teklif geldi." dedi.

Başkan Ağaoğlu teklfi yapan kulübün ise hangi takım olduğunu söylemedi. 

Sözleşme 2024 yılına kadar

Karadeniz ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç kaleci sezonun ilk yarısında çıktığı 24 maçta kalesinde 30 gol gördü.

AJANSSPOR-DETAY HABER

Senin için hazırladığımız haberler