Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
24.12.2022 - 21:37 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 21:44

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan maçta lider Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır maç sonu değerlendirmede bulundu.

Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan maçta Trabzonspor lider Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 mağlup etti. Dünya Kupası dönüşü ligdeki ilk derbi heyecanında Trabzonspor ezeli rakibini devirip 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

"Bizim için ara çok iyi oldu"

İlk olarak takım arkadaşlarına teşekkür eden Çakır, "Takım arkadaşlarımın ayakları sağlık. Çok iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe'ye saygı duyuyuorduk. Çok iyi oynuyorlardı. Bizim için ara çok iyi oldu." dedi.

"Hocamız bizi ona göre çalıştırdı"

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın direktiflerini sahada iyi uyguladıklarını ifade eden Çakır, "Yeni oyuncular aramıza katılmıştı. Hem kaynaştık hem çalıştık. Bize kamp çok iyi geldi. Bugün iyi bir maç oldu. Karşımızda kaliteli lig lideri bi takım vardı. Hocamız bizi ona göre çalıştırdı." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fırtına'ya tutuldu
Habere Git

"Oyun disiplinine sadık olarak 3 puan aldık"

Rakibin eksi yönlerini iyi araştırdıklarını ve sahada ona göre oynadıklarını dile getiren Çakır, "Artıları fazlaydı. Eksileri üzerine çalıştık. Oyun disiplinine sadık olarak 3 puan aldık. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Karagümrük maçına hazırlanacağız artık. " dedi.

"Ligin sonunda ne olacak göreceğiz"

Takımın şampiyonluk durumuna da değinen Çakır, "Geçen sezon çok güzel şeyler başardık. Herkesin şampiyonlukta payı vardı. Bu seneye sallantıda başladık. Arada daha çok çalışma şansı bulduk. Maç maç bakıp ligin sonunda ne olacak göreceğiz." dedi.

Trabzonspor'un golleri Gomez ve Trezeguet'den

40 bin kişilik seyirci desteği ile Fenerbahçe’nin karşısına çıkan son şampiyon Maxi Gomez ve Trezeguet’in golleriyle zafere ulaştı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 26’ya çıkardı ve 29 puanda kalan Fenerbahçe ile farkı 3 puana indirdi.

Trabzonspor, Karagümrük deplasmanına gidecek

Gelecek hafta Fenerbahçe Hatayspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise Karagümrük deplasmanına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler