Uğurcan Çakır açıkladı: "Önce helallik sonra..."

Salim Manav
22.05.2021 - 09:33 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 11:58

Trabzonspor'un milli kalecisi için İtalyan ekibi 22 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Şenol Güneş'in dünkü sözlerinin ardından bu transfere bitti gözüyle bakılıyor. İşte detaylar...

Uğurcan Çakır açıkladı: "Önce helallik sonra..."

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır için İtalyan ekibi Inter 22 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Şenol Güneş'in dünkü sözlerinin ardından bu transfere bitti gözüyle bakılıyor. Uğurcan'dan da transfer iddiaları hakkında bir açıklama geldi. Detaylar haberde...

Uğurcan Çakır için 22 milyon Euro

İtalya basınından Sempreinter'den haberine göre; Inter, Uğurcan için Lille ve Tottenham'la rekabete girdi. Bu haberin ardından ilk resmi adımlar atıldı. Inter, Trabzonspor'un milli kalecisi için 22 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Bordo-mavili ekip bu öneriye sıcak bakarken, Uğurcan'a da görüşü soruldu. Uğurcan, son İtalya şampiyonuna gitme fikrine sıcak baktı. Bu transferin resmen açıklanması bekleniyor.

'Bu sene olacak gibi...'

Dün açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Trabzonspor belki Uğurcan'ı gönderecek. Bu yaz göreceğiz. Her oyuncumuzun Avrupa'ya gidip oynamasını, ülkeye döviz kazandırmasını, saygısının yüksek olmasını isterim. Bu sene bu olacak gibi duruyor." dedi. 

Bu sözlerin ardından Uğurcan Çakır'ın Inter'e gitmesi bir anlamda kesinleşti. Uğurcan kariyerine artık İtalya'da devam edecek.

"Helallik almadan bir yere gitmem"

Öte yandan Uğurcan Çakır geleceği hakkında konuştu. Sabah'a bir açıklama yapan Çakır, "Geçtiğimiz sezon da çok sayıda teklif almıştım. Ama bir an bile kulübümün çıkarları dışında hareket etmedim, etmeyeceğim de. Tabii ki Avrupa'ya gitmek istiyorum. Ama Trabzonspor'dan helallik almadan bir yere gitmem" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler