Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır, Puchacz Açıklama Yaptı

Akın Ungan
10.05.2022 - 23:06 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 23:40

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a yenilerek kupaya veda eden Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Tymoteusz Puchacz açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır, Puchacz Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4-2 kaybederek Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ile Tymoteusz Puchacz açıklamalarda bulundu.

Puchacz: "Teknik ekibimiz yaralandı"

Tecrübeli sol bek Tymoteusz Puchacz, "Kayserispor takımını tebrik ederim ancak oyuncularımız, teknik ekibimiz yaralandı. Ellerine geçen her şeyi bize attılar, bu görüntüler çok çirkin." ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır: "Çok korktuk"

Uğurcan Çakır ise şunları söyledi: "Bugün maçın başından itibaren ellerine ne geçtiyse fırlattılar. Buraya şampiyon bir takım geldi. Biz o hürmeti beklerdik. Çok çirkin görüntüler oluştu. Bir yerimize bir şey olacak diye çok korktuk. Çok ayıp."

"Böyle kardeş takım olmaz"

"Bir de biz bunlara kardeş takım diyoruz. Böyle kardeş takım olmaz. Tüm taraftarımıza da sesleniyorum. Bu yaşananları unutmasınlar. Biz ilk maçta onlar Trabzon'a geldiklerinde nasıl karşıladığımızı çok iyi biliyoruz. Ama onlar bugün yüzlerini gösterdiler. Ama Kayserispor takımını sadece tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler