Uğurcan Çakır: "Duruş sergiledik"

14.01.2023 - 21:40 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 21:46

Trabzonspor'un sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği maç sonrası takım kaptanlarından Uğurcan Çakır, açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Uğurcan Çakır: "Duruş sergiledik"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği maç sonrası bordo-mavili takımda kaleci kaptan Uğurcan Çakır, açıklamalarda bulundu. 

"5-0'dan sonra kalkmak kolay olmuyor"

Çakır, "Geçen haftaki farklı mağlubiyetten sonra takım arkadaşlarım karakterli bir duruş sergilediler. 5-0'dan sonra kalkmak kolay olmuyor. Hafta içi de sıkıntılı zamanlar geçirdik. Ligin en iyi takımlarına karşı bir duruş sergiledik. Kısa süremiz vardı ama hocamız hafta içi ne yapmamız gerektiğini gösterdi. Tüm takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık.

"Abdullah hoca bir taraftar olarak 10 sene burada kalsın demiştim"

Takım içi olaylar biraz. Abdullah hocamız 26 aydır buradaydı. Ve onunla birlikte çok güzel şeyler başardık. Onu çok seviyoruz. Eski konuşmalarımda şampiyon olmadan söylemiştim. Abdullah hoca bir taraftar olarak 10 sene burada kalsın demiştim. 

İlgini Çekebilir
Maçın yıldızından Avcı'ya destek: "Hocamızın yanında yer aldık"
Habere Git

"Herkesle konuştuk, hocamızın yanına da gittik"

Futbolcular olarak doğru olanı göstermeye çalışıyoruz. Hocamız da hiçbir şeyden kaçmadı. Takım arkadaşlarımızla beraber oturup, konuştuk. Herkesle konuştuk, hocamızın yanına da gittik. 

"3 kulvarda yarışıyoruz"

Hocamız hiçbir zaman mücadeleden kaçmayacağını söyledi. 3 kulvarda yarışıyoruz. Bugün Süper Lig'in ilk yarısı bitti. Önümüzde fırsatlar var. Önümüze bakmalıyız bence" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler