Uğurcan Çakır bombası! Avrupa devi peşine düştü

Özgür Koç
01.01.2024 - 10:31 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 10:48

Devre arasında yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapan Trabzonspor'da milli kalecisi Uğurcan Çakır için flaş bir transfer iddiası geldi. İşte detaylar...

Uğurcan Çakır bombası! Avrupa devi peşine düştü

AJANSSPOR - HABER

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından yeni bir yapılanmaya gitme kararı alan Trabzonspor'da devre arasında birçok oyuncu ile yolların ayrılması ve takıma bir kaç takviye yapılması bekleniyor.

Uğurcan Çakır için flaş iddia

Bordo mavililerde takım kaptanı ve takımın en önemli oyuncularından kaleci Uğurcan Çakır hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Roma, Uğurcan'ın transfer listesine aldı

İtalyan basının dan Calciomercato’nun haberine göre milli futbolcumuz Zeki Çelik'in formasını giydiği Serie A ekibi AS Roma, Karadeniz ekibinin 27 yaşındaki milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ı transfer listesine aldı.

Listede 3 isim var

Haberde; sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Portekizli kalecisi Rui Patricio ile vedalaşmaya hazırlanan Roma’nın, transfer listesinde Uğurcan'ın yanı sıra; Monza'dan 26 yaşındaki Michele Di Gregorio ve Lecce'den 28 yaşındaki Wladimiro Falcone de yer alıyor.  

Bir süredir takip ediliyordu

Uğurcan çakır'ın listede yer alan diğer iki isme göre daha uygun bir fiyata transfer edilebileceği kaydedilirken, milli eldivenin son aylarda İtalyan ekibi tarafından takip edildiği belirtildi.

Avrupa devlerinin gündemine geldi

Uzun yıllardır altyapısından yetiştiği bordo-mavili takımın kalesini koruyan ve kaptanlığını yapan tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır, daha önce de birçok Avrupa devinin transfer listesine girmişti.

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 17 resmi maça çıkan 27 yaşındaki file bekçisi, kalesini 5 maçta gole kapadı ancak 18 gole engel olamadı. Milli eldivenin bordo - mavili ekiple mukavelesi de 2027 Haziran’da sona eriyor. Uğurcan'ın güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler