Uğurcan Çakır, Alanyaspor Maçında Tek Kurtarış Yaptı

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 22:24 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 23:53

Süper Lig'de Alanyaspor'un deplasmanda konuğu olan Trabzonspor, kalesinde 5 gol gördü. İşte Uğurcan Çakır'ın bu sezon ki istatistikleri ve detaylar...

Uğurcan Çakır, Alanyaspor Maçında Tek Kurtarış Yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Alanyaspor'a deplasmanda 5-0 mağlup olan Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır,  eski günlerini aratmaya başladı. Başarılı kalecinin son maçlarda kalesinde gördüğü gol sayısı artmaya başladı. Detaylar...

14 maçta 25 gol yedi

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, bu sezon Süper Lig'de 15 karşılaşmada görev aldı. Çakır, 16 karşılaşmanın 6 maçında kalesinde gol görmezken 10 karşılaşmada 25 gol yedi.

Uğurcan Çakır, karşılaşmaya kötü performansıyla damga vurdu. Alanyaspor karşısında kalesinde 5 gol yiyen Çakır, rakibin gollerine engel olamadı.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın gemisi Akdeniz'de yine fena battı
Habere Git

Bu sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 23 karşılaşmada forma giyen Uğurcan Çakır,  bu karşılaşmaların 11'inde kalesini gole kapatmayı başarırken, kalesinde 28 gole ise engel olamadı.

Avrupa Ligi'nde 5 karşılaşmada forma giyen Uğurcan Çakır, 2 maçta kalesini gole kapatırken kalan 3 karşılaşmada ise 6 gol yedi.

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla 43 karşılaşmada forma giyen Uğurcan Çakır, bu maçlarda kalesinde 46 gol yerken 13 karşılaşmada da kalesini gole kapatmayı başardı. Milli oyuncu 3889 dakika forma giydi.

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA! Avcı'dan istifa sinyali
Habere Git

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla toplamda 148 karşılaşmada görev alan Uğurcan Çakır, 169 gol yerken 40 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler