Uğurcan Çakır: "Eldivenler biraz eskidi"

23.02.2020 - 01:17 | Son Güncellenme: 22.02.2020 - 22:18

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Trabzonspor maçının ardından neler söyledi? TFF Süper Lig'de 23. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. İşte Uğurcan'ın maç sonu açıklamaları...

Süper Lig'de 23. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Maçta kritik kurtarışlarıyla üzerine çeken Trabzonspor'un genç eldiveni Uğurcan Çakır şunları söyledi:

"Eldivenler biraz eskidi, böyle daha iyi"

"Bugün aslında kendi oyunumuzu oynayamadık. 15-20 dakika baskı yedik. Alex'in attığı erken golden sonra geriye çekildik. Maçın sonuna kadar çok mücadele ettik. Takım adına 1 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Buradan 1 puanla ayrılmak kötü değil. Kendi performansımı konuşmak istemiyorum. Takım arkadaşlarıma destek olmaya çalışıyorum. Onlar bugün çok iyi mücadele ettiler. Benim performansım önemli değil. Kendimi geliştirip arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. Eldivenler biraz eskidi, böyle daha iyi."

"Böyle maçlarda kaybetmemek önemli"

Maç sonu sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Çakır, "Böyle maçlarda kaybetmemek önemli ve çok değerli. Sezon başından beri takım ruhunu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Takımımızda herkes elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtıyor. Herkesi kutluyorum. Hedefimize ulaşacağımıza olan inancımız tam. Yanımızda olan herkese teşekkürler." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler