Trabzonspor'un Basel'i Mağlup Ettiği Maçın Ardından Futbolcular Konuştu

Burak Alaca
16.02.2023 - 23:04 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 23:18

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Trabzonspor'un Basel'i 1-0 mağlup ettiği maçın ardından futbolcular Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen ve Marc Barta açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Basel'i Mağlup Ettiği Maçın Ardından Futbolcular Konuştu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off karşılaşmasında Trabzonspor evinde İsviçre ekibi Basel'i Jens Strgyer Larsen'in 65. dakikada attığı golle mağlup etti. Temsilcimizin yıldızları; Uğurcan Çakır, Jens Larsen ve Marc Barta maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır: "Hayatımın en zor maçıydı"

Trabzonspor kaptanı Uğrucan Çakır ülkecek zor bir zamandan geçtiğimizi "Öncelikle milletimizin başı sağolsun. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmen diliyorum. İlk günler çok zor geçti. Gecemiz, gündüzümüz karıştı. Hepsi birer canımız gibiydi. Milletimizin orada soğukta olanların yaralarını sarmaya çalıştık. Zor günlerdi bizim adımıza. Hayatımın en zor maçını oynadım. Milletimizin başı sağolsun. Zorunluluktan bir maç oynadık. Aklımız, yüreğimiz onlarlaydı" cümleleri ile vurguladı.
 
 
 
 
 

Uğurcan Çakır: "İnşallah bu zor günlerin üstesinden geleceğiz"

Bu maçın kariyerinde sahaya çıkarken en çok duygulandığı maç olduğunu belirten Çakır "Bugün sahaya çıkarken ilk defa bu kadar duygulandım. Ülkenin her yerinden gelen kardeşimiz vardı tribünde. Bu maçta motive olmak zordu. Bir hocam bana çok güzel bir laf söylemişti. Şu an 10 birime yardımcı olursun, daha iyi olursan 100 birime yardımcı olursun. İnşallah bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor taraftarından afetzedeler için dev kareografi!
Habere Git

Jens Larsen: "Bu maçı tüm ülke olarak oynayacaktık"

Trabzonspor'Un galibiyet golünü kaydenden Jens Larsen maç sonu röportajda "Olanlardan dolayı çok üzgünüz. Bizim için zor zamanlardı. Ülkede neler olduğunu bilip, o insanların acılarıyla beraber antrenmanlara devam etmek zorundasınız. Bu maçı tüm ülke olarak oynayacaktık. Elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullandı.

Marc Bartra: "Bu maçı herkes adına oynadık"

Maçı Türk Ulusu için oynadıklarının farkında olduklarını belirten İspanyol stoper Marc Barta "Depremden etkilenenler için baş sağlığı dileklerimi gönderiyorum. Herkes adına bu maçı oynayacağımızın bilincindeydik. İyi sonuçlar alıp ulaşabileceğimiz en iyi dereceye ulaşmak için mücadele ettik" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler