Trabzonsporlu Futbolcular 2-0 Kazanılan MKE Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

Burak Alaca
08.05.2023 - 22:32 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 22:48

Süper Lig'de Trabzonspor evinde MKE Ankaragücü'nü Umut Bozok'un golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bordo-Mavili futbolcular maç sonunda konuştu.

Trabzonsporlu Futbolcular 2-0 Kazanılan MKE Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor evinde MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti ve Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde galibiyetle tanıştı. Maç sonu Bordo-Mavili ekibin futbolcuları önemli açıklamalarda bulundu.

Umut Bozok: "Çok zamandır atmıyordum"

 Trabzonspor'a maçı kazandıran 2 golü kaydeden golcü Umut Bozok maç sonunda "Forvet için gol atmak en önemlisi. Çok zamandır gol atamıyordum. Bugün 2 tane oldu. benim için çok iyi oldu. İnşallah devamı gelir." ifadelerini kullandı.

Umut Bozok: "Öz güvenim biraz düşüktü"

Son dönemlerdeki formsuzluğunu öz güven düşüklüğüne bağlayan Bozok takım arkdaşlarına "Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. Öz güvenim biraz düşüktü. Bütün takım arkadaşlarım yardımcı oluyor. 2. golü atınca takım halinde sevinmek istedim. Çok mutluyum." ifadeleri ile teşekkür etti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da transfer zirvesi!
Habere Git

Uğurcan Çakır: "Sezon için taraftardan özür diliyorum"

Bu sezonun genelindeki vasat performansları için taraftarlarından özür dileyen Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır "Bugün maça tutuk başladık. Kırmızı karttan sonra oyunun kontrolünü aldık ve galip geldik. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Hocamıza da hayırlı olsun. Bu sene iyi performans sergileyemedik. Taraftarımız desteğini esirgemedi. Sezon için onlardan özür diliyoruz." dedi.

Uğurcan Çakır: "Ağır idmanlar yapıyoruz"

Nenad Bjelica'nın geldiği günden beri disiplini elden bırakmadığını belirten Çakır "Hoca ekibiyle birlikte geldiği ilk andan itibaren disiplinli bir şekilde maçlara hazırladı. Ağır idmanlar yapıyoruz. İnşallah bunun olumlu etkilerini sahada görürüz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler