Fulham, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
26.06.2022 - 11:02 | Son Güncellenme: 26.06.2022 - 11:11

Trabzonspor transfer haberleri... Premier Lig takımlarından Fulham, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Fulham, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ı Transfer Etmek İstiyor

İngiltere Championship'te şampiyon olup yeniden Premier Lig'e geri dönen Fulham, Trabzonspor'da forma giyen kaleci Uğurcan Çakır'ı gözüne kestirdi. İngiliz ekibi başarılı kaleci için bordo-mavili yönetime teklif götürdü.

Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılması artık an meselesi

Sabah'ta yer alan habere göre; şampiyon olduktan sonra kariyerini Avrupa'da devam ettirmek isteyen Trabzonspor'un başırılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılması artık an meselesi...

"Trabzonspor'da 3 kupayı da kazandım"

Şampiyonluğun ardından "Trabzonspor'da 3 kupayı da kazandım. Avrupa hedefim var. Gidersem, taraftarın bana kızmayacağını düşünüyorum" diyen Uğurcan'la Avrupa'dan birçok kulüp ilgilenmesine karşın transfere dair somut bir gelişme yaşanmamıştı."

"Bonservis bedeli 10-15 milyon Euro arası"

Yıldız futbolcunun hem ağabeyi hem de menajeri olan Necdet Çakır da "Uğurcan'a, Avrupa'nın 4 büyük liginden ilgi var. Onun için verilecek bonservis bedeli 10-15 milyon Euro arası olacak, üstü olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

Son günlerde adı ciddi şekilde Benfica ile anılan milli eldiven için İngiltere ve İspanya'dan da talipler bulunuyor.

15 milyon Euro'nun altına ret

Trabzonspor yönetiminin de Uğurcan için 15 milyon Euro'nun altında gelecek hiçbir teklifi kabul etmeyeceği öne sürülmüştü.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından milli file bekçisi için beklenen teklif İngiltere Premier Lig'den geldi.

Son teklif Fulham'dan

Championship'i zirvede tamamlayıp Premier Lig'e yükselen Fulham, 26 yaşındaki file bekçisi için kesinin ağzını açtı. Daha önce de nabız yoklayan İngiliz ekibi, Uğurcan'ı kadrosuna katmak için bordo-mavili yönetime teklif götürdü.

17 milyon Euro önerdiler

Fulham'ın, tecrübeli eldiven için 17 milyon Euro önerdiği, Trabzonspor'un da bu cazip teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Kalırsa zam yapılacak

Milli kalecinin takımda kalması halinde maaşında ciddi bir artış yapılacağı da iddialar arasında yer alıyordu. 9 milyon TL alan yıldız ismin maaşının 25 milyon TL seviyelerine çekileceği öne sürülmüştü...

İlgini Çekebilir
Zeki Çelik'ten sonra Roma'ya ikinci Türk! Mourinho istedi
Habere Git

Geçen sezon kalesinde adeta duvar ören ve Trabzonspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Uğurcan Çakır, %79 kurtarış oranıyla zirveye çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler