Uğurcan Çakır için flaş iddia! 17 milyon Euro...

28.03.2021 - 15:37 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 15:49

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır'ın ismi Avrupa'nın dev takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Liverpool, Leipzig ve Sevilla, milli kaleciyi yakından takip etti. İşte detaylar...

Uğurcan Çakır için flaş iddia! 17 milyon Euro...

Avrupa'nın dev takımları Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı yakından takip ediyor. 

Liverpool, Leipzig ve Sevilla, Uğurcan Çakır'ı takip ediyor

Sabah'ın haberine göre; A Milli oyuncunun hem Hollanda hem de Norveç maçındaki performansını mercek altına alan kulüplerin sayısı artarken, Liverpool, Leipzig ve Sevilla, Uğurcan Çakır'ı yakından takip etti.

Liverpool'dan Uğurcan Çakır için 17 milyon Euro

Liverpool'un Uğurcan Çakır için 17 milyon Euro'luk bir teklif hazırlığı içerisinde olduğu belirtilirken, diğer takımların da bu transfer için şartlarını zorlaması bekleniyor. 

Bu arada Türkiye'nin Norveç'i mağlup ettiği maç sonrası İngiliz taraftarlar Uğurcan Çakır'dan övgüyle bahsederek, Liverpool'un bu transfer için hamle yapması gerektiğini vurguladı.

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki kaleci, bu sezon forma giydiği 29 maçta kalesinde 30 gol gördü. 

"Uğurcan'a teklifler daha da çoğalacaktır"

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hamdi Aslan da, Uğurcan Çakır'ın bu performansıyla sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Hamdi Aslan, Uğurcan'ın inanılmaz işlere imza attığını belirterek, "Uğurcan'ın bu performansını bekliyorduk. Ligde belki bu kadar Avrupa'nın gündeminde olmuyor ama bu düzeydeki maçlar oyuncuyu hep üst düzeyde tutuyor. Ben tekliflerin daha da çoğalacağını düşünüyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler