Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için için flaş transfer iddiası!

14.03.2022 - 14:09 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 17:32

Şampiyonluğa koşan Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Başarılı file bekçisinin kupayı kaldıktan sonra takıma veda edeceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için için flaş transfer iddiası!

Ligde 15 puanlık farkla zirvede yer alan ve Süper Lig tarihinin en erken şampiyonu olmaya hazırlanan Trabzonspor'un başarısında en büyük sahibi olan futbolculardan birisi de kaleci Uğurcan Çakır... Avrupa'nın birçok büyük kulübünün 25 yaşındaki başarılı eldiveni yakından takip ettiği biliniyor.

Newcastle Uğurcan'ın peşinde

Uğurcan Çakır ile ilgili son transfer iddiası İngiltere'den geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre, Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle, Uğurcan Çakır transferini bitirmeye hazırlanıyor.

25 milyon Euro'luk teklif

Premier Lig Kulübü'nün piyasa değeri 17 milyon Euro olan milli kaleci için 25 milyon Euroluk bir teklif hazırlığı içinde olduğu ve sezon bitiminde Trabzonspor'un kapısını çalacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır şampiyonluk ateşini yaktı! Müthiş istatistik...
Habere Git

Kupayı kaldırıp, Premier Lig'e gidecek

Transferin gerçekleşmesi halinde Uğurcan Çakır, Trabzonspor ile şampiyonluk kupasını kaldırtıktan sonra kariyerine Premier Lig'de devam edecek.

Uğurcan açıklamıştı

Uğurcan Çakır daha önce pek çok kez "Trabzonspor'la şampiyonluk kupasını kaldırmadan ayrılmak istemiyorum. Ondan sonrasında Avrupa hayalim var" demişti. 

11 maçta kalesini gole kapattı

Trabzonspor formasıyla bu sezon 33 maçta forma giyen Uğurcan Çakır kalesinde 32 gol gördü. 25 yaşındaki kaleci 11 maçta ise rakiplerine gol izni vermedi.

Uğurcan ,A Milli Takım formasını ise 17 kez giyme başarısı gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler