Uğurcan Çakır, maç sonu hedeflerini açıkladı

Orhan Gülek
28.04.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 21:35

Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.

Uğurcan Çakır, maç sonu hedeflerini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor SÜper Lig'de sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı... Bordo mavililer 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve üçüncülük yarışında önemli bir 3 puan aldı.

Maç sonu Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

"Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz"

Hedeflerine dair konuşan Uğurcan Çakır, "Abdullah Avcı hocamızın dediği gibi, sabırlı oynarsak golü bulabileceğimizi biliyorduk. Rakibimizin sıralama sebebiyle kaygısı yüksekti ve golü bulabilirsek öne geçeceğimizi biliyorduk. Hem ligi üçüncü bitirmek hem de Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz" dedi.

"Yeterince agresif değildik"

Uğurcan Çakır şu şekilde sözlerini noktaladı: 

Soyunma odasında hem hocalarımız hem de arkadaşlarımız konuşarak sabırlı oynarsak, Abdullah hocanın da söylediği gibi sabırlı oynarsak golleri bulabileceğimizi ve kazanabileceğimizi biliyorduk. Çünkü küme hattındalar kaygıları yüksekti. 1 gol bulabilirsek maçın böyle bitebileceği belliydi. Onu düşünüyorduk. Erken de bir gol geldi. Oyunun kontrolü bize geçti ve 4-2 kazandık. İlk yarıdan çok büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Yeterince agresif değildik. Bunun üzerinde çalışmalı ve bu yönümüzü geliştirmeliyiz. Kupada final hedefliyoruz. Ligde de 3. sırada bitirmek istiyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştiririz.

"Güzel bir grup var ve iki kulvarda da ilerliyoruz"

Bu yıl özelinde karakterli oyuncu grubu var Trabzonspor'da. İkli kulvarda da bunun sayesinde. 2-0'dan sonra reaksiyon veren bir takım vardı. Bu sene takımdaşlık çok iyi. Abdullah hocayı zaten eskiden tanıyoruz, büyük başarılar yakaladık. Güzel bir grup var ve iki kulvarda da ilerliyoruz. "

Arif Boşluk: "Çıktık elimizden geleni yaptık"

Trabzonspor'un 20 yaşındaki oyuncusu Arif Boşluk ise, "İlk defa bu sezon 11 oynadım. Eren abinin sarı kart cezalısı olduğu durumda hocamız bana görev verdi. Elimden geldiği kadar bu görevi yapmaya çalıştım. İnşallah herkes memnun kalmıştır. Bu maç üçüncülük yolunda bizim için baya önemliydi. Devre arasına 2-0 yenik girdik. Hocamız 45 dakika her şey için yeterli bir süre dedi. Çıktık elimizden geleni yaptık. Arka arkaya goller bularak da rahat bir galibiyet aldık." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler