Uğurcan Çakır: "Şimdi sıra İtalya maçında"

Orhan Gülek
03.06.2021 - 21:24 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 22:16

A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova'yı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası milli oyuncularımız değerlendirmelerde bulundu.

Uğurcan Çakır: "Şimdi sıra İtalya maçında"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Almanya'nın Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanan karşılaşmada A Milli Takım, Moldova'yı 2-0 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası milli takım oyuncularımız değerlendirmelerde bulundu.

Milli takım kalecimiz Uğurcan Çakır, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazandıklarını için mutlu olduklarını ifade etti. Çakır "Güzel bir maç oldu hem benim hem takım adında. Antalya’da hazırlıklarımız güzel geçmişti. Yoğun bir sezon vardı pandemiden dolayı. Biraz da dinlendik. Şimdi sıra İtalya maçında. Takımıma, ülkeme yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu formayı giymek çok güzel bir duygu." dedi.

Taylan Antalyalı: "Çok şükür sakatlık olmadan tamamladık"

Milli takımın genç oyuncularından Taylan Antalyalı ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"3 hazırlık maçı oynadık. Sonuçlar moral açısından önemli ama eksiklerimizi görmek açısından daha önemliydi. Şimdi İtalya maçına konsantreyiz. Çok şükür sakatlık olmadan tamamladık. Takımımızın kalitesini gördükten sona turnuvada neden başarılı olmayalım diyoruz"

Merih Demiral: "İnşallah EURO 2020'de en iyi şekilde sahada olacağız" 

İtalyan devi Juventus foorması giyen milli oyuncumuz Merih Demiral ise maç sonu yaptığı açıklamada istenilen oyunu oynadıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Demiral  "İkinci yarıda istediklerimizi sahaya yansıttık. Böyle maçlar önemli. Kamp çok güzel geçiyor. İnşallah EURO 2020'de en iyi şekilde sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler