Trabzonspor'da Gomez, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen, Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

16.04.2023 - 22:59 | Son Güncellenme: 16.04.2023 - 23:08

Süper Lig'in 29. haftasında evinde Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da Maxi Gomez, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Trabzonspor'da Gomez, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen, Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 29. haftasındaki kritik maçta Trabzonspor ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışını sürdüren ve üst üste 5 maçlık galibiyet serisi bulunan Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor’u geçemedi.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'da Maxi Gomez, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen açıklamalarda bulundu.

"3 maçtır kazanamıyorduk"

Mücadeleyle ilgili konuşan Uğurcan Çakır "Kazanmak istediğimiz bir maçtı. İki takım da çok iyi performans gösterdi. Güzel bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk ama gol yemeden berabere bitirdik. 3 maçtır kazanamıyorduk. Sahada iyi savaştık. İki takım da çok iyiydi. Bol pozisyonlu güzel bir maç oynandı." dedi.

"Kötü bir gidişatımız vardı"

Beşiktaş maçında iyi oynamaları hakkında konuşan Uğurcan Çakır "Takım halinde kötü bir gidişatımız vardı. Büyük maç konsantrasyonu farklı oluyor." ifadelerini kullandı.

"Galiba farklı anlaşıldı"

Uğurcan Çakır ayrıca "Milli Takım'dan neden kesildiğimi bilmiyorum" sözleriyle ilgili olarak "Hafta içi açıklamalarım vardı. Galiba farklı anlaşıldı. Ben hiçbir takım arkadaşıma saygısızlık yapmadım. Ben Mert Ağabey'i çok seviyorum. EURO2020'de bana en çok desteği verendi. Milli takımda başarısızlığı kabul edemiyoruz. A Milli Takım çok onurlu bir yer." dedi.

Hüseyin Türkmen: "Takım arkadaşlarımı kutluyorum"

Bordo mavili ekibin defans oyuncusu Hüseyin Türkmen ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Değiştirmek istediğimiz gidişat vardı. bugün puan ve puanlar almak istiyorduk bunu başardık ama galibiyeti kaçırdık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Birbirimize destek oluyoruz. Bugün aldığımız beraberlik umarım gidişatı değiştirir ve galibiyetler gelir. bir puan da bizim için iyi oldu."

Maxi Gomez: "Yıpratıcı bir maç oldu"

Bordo-mavili ekibin Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez, zorlu mücadele sonrası şöyle konuştu:

"Bugün iki takım adına da iyi bir maç oldu. İyi mücadele ettik. İlk yarıda iki takım da çok pozisyon üretemedi. İkinci yarıda rakip de pozisyona girdi. Biz de gol atabilirdik. Bir sonraki maçta daha iyi bir sonuç çıkarmak istiyoruz. Bugün hem toplu hem de topsuz olarak iyi bir duruş sergiledik. Maçın genelinde iyi bir duruş ortaya koyduk. Doğru yol bu. Bugün eksik kalanları önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapmaya çalışacağız."

Senin için hazırladığımız haberler