Uğurcan Çakır teklifi reddedilen Lille’de kaleye yeni aday

15.08.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 16:28

Milan’a transfer olan kalecisi Mike Maignan’ın yerini doldurmak isteyen Lille, Trabzonspor’a yaptığı Uğurcan Çakır teklifi reddedilince rotayı Ospina’ya çevirdi.

Uğurcan Çakır teklifi reddedilen Lille’de kaleye yeni aday

AJANSSPOR-HABER

Fransa’da Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz gibi milli futbolcularımızın forma giydiği Lille, bir Türk oyuncuya daha kanca attı. Karadeniz gazetesinin haberine göre Ligue 1’in son şampiyonu, Uğurcan Çakır için teklifte bulundu. 

Lille'de ilk hedef Uğurcan Çakır'dı

Geçen sezon şampiyonlukta önemli pay sahibi olan kalecisi Mike Maignan’ı Milan’a satan Fransızlar yerini Trabzonspor’un başarılı file bekçisiyle doldurmak istedi. Ancak bordo-mavililer, Lille’den gelen teklife olumlu bakmadı. 

Trabzonspor'un kapısını çaldılar

Karadeniz’in haberinde Lille’in Uğurcan için Trabzonspor'a kiralama artı takas ve bir sonraki yıl satın alma teklifi yaptığı ifade edildi. Bordo-mavili kulübün milli kalecimizin transferinde sonuç alamaması üzerine rotasını Kolombiyalı kaleci David Ospina’ya çevirdiği vurgulandı. Napoli kalesini koruyan 32 yaşındaki eldivenin sözleşmesi sezın sonu bitecek.

Lille kalesi düştü

Lille Fransa Ligi’nde yeni sezona kötü bir başlangıç yaparken 2 maçta 7 gol yedi. İlk hafa Metz ile 3-3 berabere kalan lejyonerlerimizin takımı dün de sahasında Nice’e 4-0’lık ağır bir yenilgiyle boyun eğmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler