Uğurcan Çakır: "Trabzonspor camiasına yakışır bir oyun sergilemeyeliyiz"

11.08.2024 - 22:10 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 22:22

Süper Lig'de Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Bordo Mavili yıldızlar önemli açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır: "Trabzonspor camiasına yakışır bir oyun sergilemeyeliyiz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Bordo Mavili cepheden yıldızlar önemli açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır: "Trabzonspor camiasına yakışır bir oyun sergilemeyeliyiz"

Maçın ardından Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, takımın sergilediği futbolun yetersiz olduğunu "Yeni sezon herkes için hayırlı olsun. Bugün aslında kazanmak istiyorduk. Ligin ilk maçları zor oluyor. Statlar, zeminler tam oturtmamış oluyor. Bugün de iyi bir zeminde oynamadık aslında. Bölüm bölüm oynadığımız zamanlar oldu, Sivasspor'un etkili olduğu anlar oldu. Sivas'ın oyun planını biliyorduk. Manaj üzerinden 5-4-1 yapıp Manaj üzerinden uzun toplarla geleceğini biliyorduk. Ona göre önlemleri almıştık. İlk 30-35 dakika oyun istediğimiz gibi gitti. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Biraz bireysel biraz bireysel hatalardan pozisyonlar verdik. Oyunun anlarını daha iyi oynamamız lazım. Her anı çok doğru oynamamız lazım. Daha fazla odaklanmalıyız. Trabzonspor camiasına yakışan bir oyun sergilemeliyiz. Bugünkü puana üzgünüz. Kafamızı kaldırıp Avrupa'da rövanş maçımız var ve orada turu geçmeye çalışacağız." ifadeleri ile belirtti.

Stefano Denswil: "Sivasspor'la oynamanın zor olduğunun farkındaydık"

Maçın ardından değerlendiremelerde bulunan Trabzonsporlu stoper Stefano Denswil "Sezonun ilk maçına galibiyetle başlamak isterdik. Ana hedefimiz buydu ama bir yandan da Sivas'a karşı oynamanın kolay olmadığının da farkındayız. Rakibimiz kontratak ile gol bulmak istedi, geride beklemeyi tercih etti. Bunda da aslında başarılı oldukları anlar da oldu. Bizim de golü bulabilecek pozisyonlarımız da vardı ancak pozisyonlardan yararlanamadık. Şu an önümüzde perşembe günü tekrar bir maçımız var. O maça hazırlanmaya çalışacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de günün VAR hakemleri belli oldu! Beşiktaş, Trabzonspor...
Habere Git

Cihan Çanak: "Benim için iyi bir başlangıç oldu"

"Karadeniz Fırtınası'nın" yeni transferi Cihan Çanak, yeni formasıyla çıktığı ilk lig maçını "Burada oynamanın zor olduğunu biliyorduk ama benim için iyi bir başlangıç oldu. Final paslarını yapamadık." ifadeleriyle yorumladı.

Senin için hazırladığımız haberler