"Uğurcan Çakır'a ve Sörloth'a transfer teklifleri var"

26.08.2020 - 22:57 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 23:00

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth'a transfer teklifi var mı? Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor'a konuştu.

"Uğurcan Çakır'a ve Sörloth'a transfer teklifleri var"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2020-2021 sezonunun fikstür çekimini değerlendirdi.

A Spor'a konuşan Ağaoğlu, "2001 yılında da sezonun ilk maçını Beşiktaş ile oynamıştık. Şimdi ise evimizde Beşiktaş ile oynayacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Uzun ve zor bir sezon olacak. Çok sıkışık bir takvim olacak. Oyuncular ve bizler açısından zor. İnşallah fazla sıkıntı yaşamadan bitiririz. Elimizde oldukça geniş bir kadro tutmaya çalışıyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

"Uğurcan ve Sörloht'a teklif var"

Uğurcan Çakır ve Sörloth'a teklifler olduğunu ifade eden Başkan Ağaoğlu, "Uğurcan Çakır'a ve Sörloth'a transfer teklifleri var. Ama teklifler realist olmaktan oldukça uzak. Transfer piyasası yüksek rakamların teklif edildiği bir yer olmuyor kulüplerin maddi durumundan dolayı. Trabzonspor her sene bir oyuncu satmak zorunda ama kafamızdaki rakamla örtüşmeden de bir oyuncu yollamak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

"Talimatın içinde kalmaya gayret ediyoruz"

Limitler hakkında da konuşan Ağaoğlu, "Trabzonspor Kulübü, TFF'nin belirlediği limit kuralına harfiyen uyan ve uyulmasını isteyen bir kulüp. Bu talimatın çizdiği sınırlar içerisinde kalmaya gayret ediyoruz.

Bugün Avrupa kupalarından uzak kalarak hem maddi hem manevi olarak çok büyük bedeller ödedik. O yüzden bu talimatlar çok önemlidir" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler