Uğurcan Çakır'a yeni talip! 20 değil, 50 milyon...

20.05.2020 - 09:44 | Son Güncellenme: 20.05.2020 - 09:54

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'a İspanya'dan transfer konusunda ilgi var. Bordo-mavili kaleciyle ilgili olarak yönetimin de ciddi bir gelir beklentisi var. Yönetim danışmanı Ali Kemal Denizci, genç eldivenle ilgili çarpıcı bir ayrıntıyı açıkladı. Uğurcan'da son durum!

Uğurcan Çakır'a yeni talip! 20 değil, 50 milyon...

AJANSSPOR/DETAY HABER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır için Avrupa'nın birçok kulübü transfer için sıraya girdi. Uğurcan Çakır, Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Trabzonspor'un Uğurcan'dan beklentisi ne? İşte tüm detaylar...

Uğurcan Çakır'ı hangi takımlar transfer etmek istiyor?

Trabzonspor'da başarılı bir ivme yakalayan Uğurcan Çakır'a Hollanda'dan Ajax, İngiltere'den Liverpool, Tottenham ve Leicester City'nin talip olduğu biliyor. Milli kaleci için İspanya'dan da teklif olduğu gündemde. 

Sevilla da Uğurcan Çakır için devrede

Skorer'deki habere göre; Uğurcan Çakır için, Sevilla'nın devrede olduğu ve La Liga ekibinin genç kaleci için 20 milyon Euro bedeli kasasından çıkarmaya hazır.

La Liga ekibi transfer için istekli

Şu ana kadar Uğurcan Çakır için en istekli kulübün Sevilla olduğu ve ilgiden memnun olan yönetimin resmi teklifleri beklemeye başladığı belirtildi.

Trabzonspor, daha önce 20 milyon Euro'yu reddetmişti

Hatırlanacağı gibi Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, daha önce Uğurcan için gelen 20 milyon Euro civarındaki teklifi reddetiklerini söylemişti. Trabzonspor, Uğurcan'dan daha yüksek bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

"Uğurcan Çakır 50 milyon Euro'dan aşağıya gitmez"

Trabzonspor Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, Uğurcan Çakır ile ilgili beklentilerini anlattı. Denizci, Uğurcan Çakır'ın 50 milyon Euro'dan aşağı satılmayacağını ifade etti. Radyospor'a konuşan Denizci şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor çok iyi yönetiliyor. Uğurcan Çakır için, 'Bu çocuk Avrupa piyasasını ayağa kaldıracak' demiştim. Başkan bundan 1 sene önce bana, '30 milyon Euro' dedi. Ben ona, '50'den aşağıya gitmez' diyince gülmüştü. Trabzonspor'a çok büyük paralar teklif edilecek. Trabzonspor'un içinden daha çıkacak çok oyuncu var. Sadece Trabzon değil tüm Türkiye'de iyi oyuncular var Dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri Uğurcan Çakır. Uğurcan Çakır, daha da iyi yerlere gelecek. Karius, Liverpool'da oynayıp gelmiş bir kaleci. İkisini kıyaslayabilirsiniz."

Onur Kıvrak ile yolların ayrılması Uğurcan'a yaramıştı

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'da bu sezon 33 maçta 2936 dakika süre aldı. Uğurcan Çakır, Onur Recep Kıvrak ile yolların ayrılmasının ardından şans bulmuş ve bu şansı iyi değerlendirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler