Uğurcan Çakır'dan Adana Demirspor Maçı Sonrası Ağaoğlu ve Avcı'ya Mesaj

Orhan Gülek
12.03.2023 - 18:25 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 18:34

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır, maç sonu Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'ya teşekkür etti.

Uğurcan Çakır'dan Adana Demirspor Maçı Sonrası Ağaoğlu ve Avcı'ya Mesaj

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, sahasında Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un başarılı eldiveni Uğurcan Çakır değerlendirmelerde bulundu.

"Üzerimde ayrı bir emeği var"

 Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Adana Demirspor maçı sonrası istifa eden başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı hakkında konuştu.

"Abdullah Hoca ve ekibine çok teşekkür ederim. Geçen sene çok harika hikayeler yazdık. Çok güzel insanlar, herkese harika davrandılar. Başkanımız istifa etti, ona da teşekkür ederim. Üzerimde ayrı bir emeği var. Kalpten teşekkürler. Seçimde inşallah en hayırlısı olur." dedi.

"10 kişi kalınca işler zor oluyor"

Karşılaşmaya da değinen Çakır, "Edin ağabeyin dönmesine sevindik. O da nasipsizdi bu sezon. Gol ve asistine çok sevindim. Adana Demirspor çok iyi bir takım, 10 kişi kalınca işler zor oluyor. Bizim için daha kolaydı. İlk yarı bize yakışmayan pozisyonlar verdik." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fırtına, 10 Demir'i Visca'yla eritti
Habere Git

Trabzonspor-Adana Demirspor maçındaki goller

Heyecan dolu maçta Yusuf Yazıcı 8. dakikada Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Vitor Hugo 78. dakikada skoru 2-1 öne getirdi. 81. dakikada Visca farkı ikiye çıkardı. 3-1. 90+4. dakikada ise Umut Bozok skoru belirleyen isim oldu. 4-1

Adana Demirspor'un tek golünü ise 45+1. dakikada Badou Ndiaye kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler