Uğurcan Çakır'dan ayrılık sinyali! Sözleri kafa karıştırdı...

Cem Ergün
24.05.2024 - 09:53 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 10:17

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maç sonunda Bordo-Mavililerin kaptan Uğurcan Çakır'ın açıklamaları kafaları karıştırdı.

Uğurcan Çakır'dan ayrılık sinyali! Sözleri kafa karıştırdı...

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Trabzonspor'u Rachid Ghezzal, Salih Uçan ve Al Musrati'nin golleriyle 3-2 mağlup ederen kupayı 11. kez müzesine götürmeyi başardı. Trabzonspor'un gollerini ise Paul Onuachu ve Nicolas Pepe kaydetti.

Uğurcan Çakır kafaları karıştırdı

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, sözleriyle kafaları karıştırdı. Çakır'ın sözleri üzerine ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi.

"Ben olsam da olmasam da"

Uğurcan Çakır'ın açıklamaları şu şekilde: "Üzgünüz, final kaybetmek çok üzüntü veriyormuş onu görmüş oldum. Bu kulüp büyük bir kulüp, Trabzonspor kupa almaya alışmış bir kulüp. Biz Trabzonspor'u kupalar için sevmedik. Bizim için hayali bir kahraman gibi. Bu camia çok kupa kaldıracaktır. Ertuğrul Başkan, Abdullah hoca, Trabzonspor için çalışan herkes ben olsam da olmasam da kupalar kazanacaktır."

"Transfer için değil, genel olarak söylüyorum. İsimler önemli değil, camia önemlidir. Trabzonspor bugün final kaybetti ama daha çok kupa kazanacaktır. Ben Trabzonspor'u bu yüzden seviyorum.

Ben olsam da olmasam da Trabzonspor daha çok kupalar kaldıracaktır. Kupayı finalde kaybetmek çok kötü bir his. Gerekli agresifliği gösteremedik. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür dileriz"

Uğurcan Çakır'ın performansı

Uğurcan Çakır, bu sezon Bordo-Mavili formayla 42 maçta forma giydi. Trabzon'daki 7. sezonunu geçiren milli kaleci, bu maçlarda 52 go yerken, 13 kez kalesini gole kapamayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler