Uğurcan Çakır'dan maç sonu açıklamaları

23.02.2019 - 01:38 | Son Güncellenme: 23.02.2019 - 01:38

Deplasmanda Göztepe'ye konuk olan Trabzonspor, Hugo Rodallega, Abdülkadir Parmak ve Kadu (Kendi kalesine) golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Ev sahibi takımın tek golümü penaltıdan Deniz Kadah kaydetti.

Maçın ardından açıklama yapan genç kaleci Uğurcan Çakır, şöyle konuştu:

"Kendimi iyi hissediyorum. 20 günlük bir ara oldu. Her maç zor. İç sahada da dış sahada da zor maçlar oynuyoruz. Göztepe seyircisi önünde oynamak zor ama galip geldiğimiz için çok mutluyuz. U21 formasını 18 yaşından beri giyiyorum. Vatanın için oynuyorsun. Çok gurur verici. Bunu en üst noktada giymek istiyorum. Trabzon formasını da giyme şansı geldi. İnşallah uzun yıllar bu formayı giyerim. Genç kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu formayı uzun süre terletirler."

A Spor'da konuşan Uğurcan, "Çok şükür sakatlığımı atlattım. Az var ama onlarda geçecek. Maça gelirsek iyi dakikada gol bulduk. Penaltı sonrası oyundan da düşmedik. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Önümüzde kupa maçı var ve o maç bizim için çok önemli. Turu geçmek istiyoruz." dedi.

Arda'nın performansını değerlendiren Uğurcan, "Arda ben sakatlandığımda o kaleye geçtiğinde ben ondan daha fazla heyecanlıydım. Onun adına çok istiyordum iyi performans sergilemesini. İnşallah böyle devame der ve uzun yıllar Trabzonspor formasını giyer." ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler