Uğurcan Çakır'dan soyunma odası detayı: Şenlik gibi!

31.01.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 21:33

Son dakika haberleri... Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş'ı mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Vitor Hugo neler söyledi? İşte detaylar...

Uğurcan Çakır'dan soyunma odası detayı: Şenlik gibi!

Süper Lig'in 22. hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Vitor Hugo değerlendirmelerde bulundu.

Futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Uğurcan Çakır: "Çok mutluyuz. Abdullah Hoca geldikten sonra çıkış yakaladık. Kupayı aldık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya karşı kazanmak bizi çok mutlu etti. Soyunma odası da şenlik gibi. Buradan çoğu zaman berabere dönüyorduk bu kez kazandık. Benim bireysel performansımın önemi yok, savaştık ve kazandık. Her müsabakada elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Her maça aynı konsantrasyonla çıkıyorum. Bugün bana daha fazla iş düştü ve iyi oynadım. Bireysel performans önemli değil, çıkış sürüyor ve bu beni mutlu ediyor."

Vitor Hugo: "Bugün gerçekten inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz. Maçın tamamında savaştık. Hep beraber kazandık. Bu savaşçı ruhu her maçta göstermeliyiz. Golden sonra Tanrı'ya şükranlarımı iletmek istedim. Çok da fazla kullanmadığım ayağımla gol attım. Gol sonrasındaki yaptığım sevincin anlamı buydu."

Senin için hazırladığımız haberler