Trabzonspor'da Uğurcan Çakır’ın Yerine Sürpriz Bir İsim Gündeme Geldi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
02.05.2023 - 09:12 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 09:22

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, gelecek sezon takımdan ayrılması gündemde olan Uğurcan Çakır'ın yerine gelecek ismi belirledi.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır’ın Yerine Sürpriz Bir İsim Gündeme Geldi | Transfer Haberleri

Son şampiyon Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de istediği performansı bir türlü gösteremedi. Topladığı 45 puanla 7. sırada yer alan bordo-mavili takımda flaş bir iddia ortaya atıldı.

Uğurcan Çakır için flaş iddia

Yaz transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen kaleci Uğurcan Çakır'ın yerine belirlenen futbolcunun ismi de belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor, Ivan Brkic'le ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Hırvat gazetelerinden Vecernji, Neftçi Bakü forması giyen Ivan Brkic’le Trabzonspor’un yakından ilgilendiğini yazdı.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan Arda ve Ferdi kararı!
Habere Git

Sözleşmesi bitiyor

Sezon sonunda Azerbaycan ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Hırvat kaleciye yeni kontrat önerildiği belirtildi. 

Bu sezon 14 maçta kalesini gole kapadı

Ancak Nenad Bjelica faktörü nedeniyle Brkic’in Trabzonspor’a gidebileceği vurgulandı. 1.94 boyundaki Brkic, bu sezon çıktığı 30 resmi maçta 28 gol yedi ve 14 maçta da kalesini gole kapadı.

Trabzonspor'un rakibi Ankaragücü

Öte yandan Trabzonspor, Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde 8 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de MKE Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Yönetimden Okan Buruk'a destek! Futbolcular görüşme odasına...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler