Ukrayna basını: 17 yaşında çocuk, Dinamo Kiev'i yerin dibine soktu!

Cüneyt Muharremoğlu
04.11.2022 - 11:59 | Son Güncellenme: 04.11.2022 - 12:06

Sport24 sitesi, Fenerbahçe'ye yenilen ve Avrupa'ya veda eden Dinamo Kiev'i ağır bir dille eleştirdi: Tarihi utanç... Kiev şimdiye kadar böyle bir rezalet yaşamamıştı

Ukrayna basını: 17 yaşında çocuk, Dinamo Kiev'i yerin dibine soktu!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Avrupa Ligi B Grubu'nda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i deplasmanda 2-0 yenerek son 16'ya kaldı.  Ukrayna basını, 1 puan alabilen ve grup sonuncu olarak Avrupa'ya veda eden Dinamo Kiev için sert ifadeler kullandı. 

"17 yaşındaki çocuk Kiev'i yerin dibine soktu"

Sport24 sitesi, karşılaşma için 'Fenerbahçe yenilgisiyle Dinamo Avrupa'da tarihi bir utanç yaşadı. 17 yaşındaki çocuk Kiev'i yerin dibine soktu' başlığını kullandı.  

Arda Güler'e övgü

Sport24 sitesi maç yazısında ise Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler için övgü dolu ifadeler kullandı. Yazıda, "Kiev için sahadaki en büyük sorun Arda Güler oldu. 17 yaşındaki orta saha futbolcu, tekniği ile seyircileri heyecanlandırdı" denildi.  

İlgini Çekebilir
Fener 17'lik Arda ile 16'ya!
Habere Git

"Çocuk tek dokunuşta golü attı"

Haberde Arda Güler için bilerek "çocuk" ifadesi kullanıldı ve şöyle denildi: "Valencia, Popov ve Bushchan'ın ceza sahası içinde yaşadığı kargaşadan çıkan top, Arda Güler'in vuruşuyla havalandı ve 'çocuk' tek dokunuşta golü attı. Genç futbolcu, Arao'nun golünde de asist yaptı."

"Kiev böyle bir rezalet yaşamamıştı"

Hakemin son düdüğüyle Kiev'in Avrupa Ligi'nde 6 maçta 5. kez sahadan yenik ayrıldığı belirtilirken "Grup alınan 1 puan ve 5-11'lik averajla tamamlandı. Kiev bu turnuvada şimdiye kadar hiç böyle bir rezalet yaşamamıştı" denildi. 

"Kiev, Ukrayna Ligi'ne döndü" 

Haber şöyle sona erdi: "Fenerbahçe grup lider olarak doğrudan son 16'ya giderken, Dinamo zaten işlerin çok kötü olduğu ve 8. sırada bulunduğu Ukranya Ligi'ne geri döndü."

Senin için hazırladığımız haberler