Ukraynalı tenisçi Stakhovsky paylaştı! Novak Djokovic'ten örnek davranış!

Orhan Gülek
06.03.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 17:02

Orduya katılan Ukraynalı tenisçi Sergiy Stakhovsky, Novak Djokovic'in kendisine ulaşarak maddi ve manevi her türlü yardım teklifinde bulunduğunu açıkladı.

Ukraynalı tenisçi Stakhovsky paylaştı! Novak Djokovic'ten örnek davranış!

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi tüm şiddetiyle sürerken, spor dünyası da yaşananlara tepkisiz kalmıyor. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali karşısında ülkesine dönerek orduya katılan tenisçi Sergiy Stakhovsky, Novak Djokovic'in kendisine ulaşarak maddi ve manevi her türlü yardım teklifinde bulunduğunu açıkladı.

Dünyanın 31 numaralı tenisçisi olan Stakhovsky,  Novak Djokovic ile WhatsApp yazışmasını "Desteğin için teşekkürler, Ukrayna sana minnettar" notuyla paylaştı.

Djokovic: "Maddi veya her ne olursa olsun..." 

Yapılan yazışmada 20 kez Grand Slam şampiyonu Novak Djokovic’in "Stako. İyi misin? Sahada mısın? Tüm bu olanların bir an önce sonlanmasını umuyorum. Sana yardım göndermem için en doğru adresi benimle paylaş. Maddi veya her ne olursa olsun..."  ifadelerini kullandığı görüldü.

İlgini Çekebilir
Son dakika! Shakhtar Donetsk'in antrenörü savaşta öldü
Habere Git

Stakhovsky: "Ukrayna sana minnettar"

Stakhovsky ise Novak Djokovic’in mesajını “Desteğin için teşekkürler Nole, buradayım. Kiev oldukça sessiz. Ukrayna sana minnettar." diye yanıtladı.

Sergiy Stakhovsky, gönüllü olarak Ukrayna ordusuna katıldı

Sergiy Stakhovsky savunma gönüllüleri arasına katılan ilk sporculardan olmuştu. Dünyanın 31 numaralı tenisçisi olan Stakhovsky 2013 yılında İngiltere'de düzenlenen Wimbledon tenis turnuvasında Roger Federer'i yenerek büyük başarı elde etmişti. 36 yaşındaki tenisçi geçtiğimiz günlerde “Silah kullanmayı biliyorum. Eğer zorunda kalırsam kullanırım" ifadelerini kullanmış ama kullanmaya gerek kalmayacağını umduğunun altını çizmişti.

Novak Djokovic, Avustralya'da sınır dışı edilmişti

Öte yandan Covid aşısı olmadığı için Avustralya'daki uluslararası turnuvaya katılamayan ve sınır dışı edilişi ile dünya gündemine giren ünlü tenisçi Novak Djokovic, aşı olma mecburiyeti dayatılırsa sonraki turnuvalara da katılmamayı tercih edeceğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler