UltrAslan'dan Elmas ve Terim'e çağrı: Asla taviz vermeyin

Salim Manav
17.08.2021 - 08:56 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 09:01

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'dan Giresunspor maçında yaşanan Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasına yönelik açıklama geldi. İşte detaylar...

UltrAslan'dan Elmas ve Terim'e çağrı: Asla taviz vermeyin

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasındaki kavgaya ilişkin açıklamada bulundu.

Açıklamada "Sahada yaşanan bu yakışıksız harekete asla taviz verilmemesini ve gereğinin yapılmasını başkanımız ve hocamızdan bekliyoruz" denildi.

Açıklamada, "Sezona galibiyetle başladığımız bu akşam ne yazık ki sahada görmek istemediğimiz, Galatasaray formasını taşıyanlara asla yakışmayacak bir hareket sergilenmiştir" denildi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim'e çağrıda bulunan UltrAslan, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sahada yaşanan bu yakışıksız harekete Asla taviz verilmemesini ve gereğinin yapılmasını başkanımız ve hocamızdan bekliyoruz."

UltrAslan, açıklamasında Florya duvarlarında yazılı duran olan "Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir" cümlesini de kullandı.

Açıklama şöyle bitti: "1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği olan Galatasaray'da; "Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir."

İşte o açıklama:

Senin için hazırladığımız haberler