Ultraslan'ın eski başkanı Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi

Feride Kara
17.02.2022 - 23:51 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 00:28

Galatasaray'ın en büyük taraftar gruplarından biri olan Ultraslan'ın eski başkanlarından biri olan Suat Ateşdağlı'nın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Ultraslan'ın eski başkanı Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi

Galatasaray'ın en büyük taraftar topluluklarından olan ultrAslan'ın ilk genel koordinatörü olan Suat Ateşdağlı'nın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

DJ'lik kariyeri ve Galatasaray

Galatasaray'ın şampiyonluk gecelerinde DJ'lik yapan Suat Ateşdağlı koyu Galatasaraylılığı ile tanınıyor. Suat Ateşdağlı 1983’ten bu yana DJ 'lik yaparken stanbul’un efsane kulüplerinde çaldı. ‘Bosphorus Night’ albümünden sonra  Gökçe Kırgız’ın seslendirdiği ‘Son Rötuş’ remiksiyle gündeme geldi. 2009 yılının Mayıs’ında Bosphorus Night serisinin üçüncüsü Bosphorus Night 3 piyasaya çıktı ve çıktığı andan itibaren “En Çok satanlar” listesinin bir numarasına yerleşti.

Ultraslan'dan açıklama

ultrAslan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Eski ultrAslan Başkanlarımızdan Suat Ateşdağlı'nın rahatsızlanarak kalp krizi geçirdiğini öğreniyoruz. Suat Ateşdağlı'ya geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, acil şifalar diliyoruz. Tekrar daha güçlü aramıza dönmen dileğiyle" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yeni sportif direktörünü açıkladı
Habere Git

Emir Ateşdağlı iyi haberi verdi

Emir Ateşdağlı "Babam Suat Ateşdağlı'yı, geçirdiği kalp krizi sebebiyle akşam saatlerinde hastaneye kaldırdık. Anjiyo oldu ve stent takıldı. Birkaç gün müşade altında kalacak. Durumu iyi. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkürler." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler