"Umarım Fenerbahçe tercihi gibi doğrudur"

03.08.2020 - 22:29 | Son Güncellenme: 03.08.2020 - 22:29

Son dakika haberi... Fenerbahçe Beko'dan Olimpia Milano'ya transfer olan Luigi Datome, basına tanıtıldı. Peki Datome Fenerbahçe için ne dedi? İşte detaylar..

Fenerbahçe Beko'dan Olimpia Milano'ya transfer olan Luigi Datome, imza töreninde açıklamalar yaptı.

Datome Fenerbahçe'ye teşekkür ettiği açıklamasında, "Bana çok şey vermiş ve çok yakın olduğum Fenerbahçe gibi bir kulüpten ayrılırken enerbahçe'den ayrıldıktan sonra hızlı bir karar almak istemedim. Kontratımdan çıkma şansı verdikleri için Fenerbahçe’ye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Biraz zaman aldı çünkü her şeyi doğrusuyla yapmak istiyordum. Bunun gerçekleşeceğini biliyordum çünkü iki taraf da istekliydi ancak hiçbir konuda acele etmek istemedim" dedi.

Fenerbahçe tercihi gibi doğru bir tercih yaptığını umduğunu söyleyen İtalyan basketbolcu, "İnsanlar acele şeyler beklese de bu şekilde ilerlemesi daha mantıklı oldu. NBA'den sonra ulaşabileceğin en üst düzey koşullarda oynamak istedim. En iyi koşulları Fenerbahçe’de buldum. Şimdi farklı bir tercih oldu gibi gözüküyor umarım o tercih kadar bu da doğrudur. Yine büyük hedefler için oynayacağım. Her gün insanı salona götüren ve hiçbir şeyi şansa bırakmamak üzere çalışmaya motive eden şey de bu" ifadesini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler