"Umarım Fenerbahçe'de oynamaya devam ederim"

09.04.2017 - 21:35 | Son Güncellenme: 09.04.2017 - 21:35

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Akhisar Belediyespor maçında takımının son golüne imza atan Lens'in karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Mutluyuz, galibiyete ihtiyacımız olduğunu biliyorduk. Rakiplerimize yakın bir pozisyon almak için önem teşkil eden bir maça çıktık. Gereğini yaptık. En iyi maçlarımızdan biri değildi ama kazandık. Akhisar iyi hazırlanıp gelmiş, bir planları vardı. Geriye çekilip, kontralarla gol pozisyonları bulmaya çalıştılar. İlk yarı zor bir devre oldu. Gole ihtiyacımız vardı. Rakibimizi zorlamaya gayret gösterdik. Rakibimizin kendi kalesine attığı golle bu ihtiyacı giderdik.

Bu durum, Fenerbahçe'deki geleceğim bana bağlı değil. Şu anda Sunderland ile 2 yıl daha sözleşmem var. Yazın ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Fnerbahçe'de çok mutluyum. Fenerbahçe iyi bir kulüp, daha uzun yıllar burada oynamak isterim.

Gazetelerde hakkımda çok şey yazılıp çizliyor. Şu anda Fenerbahçe'de oynuyorum. Umarım Fenerbahçe'de oynamaya devam ederim ama gelecek neler getirir, bunu bilmiyorum"

Senin için hazırladığımız haberler