"Umarım kulüp ve Süper Lig tarihine ismimi yazdırabilirim"

02.09.2020 - 15:39 | Son Güncellenme: 02.09.2020 - 15:43

Fenerbahçe son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia'dan açıklama geldi. Valencia, sarı-lacivertli takıma transfer olması ile ilgili neler söyledi? İşte detaylar...

"Umarım kulüp ve Süper Lig tarihine ismimi yazdırabilirim"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 

"Nerede görev verilirse elimden geleni yapacağım"

2 sezon açıkta oynadığını söyleyerek sözlerine başlayan Valencia, "Her kulübün felsefesi farklı oluyor. Son 2 sezon açıkta oynadım. Doğal olarak kaleye uzak kaldım ve bu sebeple skor yapamadım. Bu sene en iyi şekilde Fenerbahçe'ye katkıda bulunacağım. Öncelikle benimle kulüp yöneticileri görüştü. Onlara teşekkür ediyorum. Ben forvet oynarken daha rahat hissediyorum. Nerede görev verilirse elimden geleni yapacağım" dedi. 

"Fenerbahçe'nin ilk Ekvadorlu futbolcusuyum"

Sarı-lacivertli takımın ilk Ekvadorlu oyuncu olduğunun altını çizen Valencia, "Fenerbahçe'nin ilk Ekvadorlu futbolcusuyum. Umarım kulüp ve Süper Lig tarihine ismimi yazdırabilirim. Türkiye'ye gelmeden önce Fenerbahçe'nin maçlarını izlemiştim ama bu kadar tutkulu bir taraftar grubu olduğunu bilmiyorum. Ben net bir gol veya asist sayısı veremem ama en yüksek katkıyı verebilmek için çok çalışacağım" şeklinde konuştu. 

"Şu an kız kardeşim ailemle birlikte"

Son olarak kız kardeşinin durumu hakkında konuşan Ekvadorlu oyuncu, "Burada sert savunma yapılıyor. Bunun için de rakipleri izlemek gerekiyor. Fark yaratmak için de çok çalışmak gerekiyor. Şu an kız kardeşim ailemle birlikte. Mutlu bir şekilde ülkemizde. Bu konu iyi bir şekilde çözüldü" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler