Ümit Karan: "Çok gereksiz transferdi" Galatasaray...

01.09.2024 - 00:37 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 00:52

Galatasaray'ın, Adana Demirspor'u yendiği maçı yorumlayan Ümit Karan, Sarı-Kırmızılılardan ayrılan oyuncu hakkında, "Çok gereksiz transferdi" ifadesini kullandı. Detaylar...

Ümit Karan: "Çok gereksiz transferdi" Galatasaray...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından TV 100'de konuşan Ümit Karan, Galatasaray'dan ayrılan oyuncu için flaş ifadeler sarf etti. İşte detaylar...

"Tüm yük Okan Buruk'a kaldı"

Erden Timur'un Galatasaray'daki görevini bırakmasının ardından tüm yükün Okan Buruk'ta olduğunu kaydeden Ümit Karan, "Erden Timur, Okan hocanın yakın arkadaşıydı. Icardi, en mutlu kiminle? Erden Timur'la. Barış, Abdülkerim bir şey olsa kimi arayacak? Erden Timur'u arayacak. Ama şimdi tüm yük Okan Buruk'a kalmış gibi. Sen herkesin yükünü alıyorsun ama senin yükünü kim alacak?" dedi.

Galatasaray'daki ayrılıkları değerlendirdi

Galatasaray'da Derrick Köhn, Werder Bremen'e; Wilfried Zaha ise Lyon'a kiralandı. Sarı-Kırmızılılar, Leo Dubois'nun sözleşmesini ise karşılıklı anlaşarak feshetti.

"Çok gereksiz transferdi"

Sarı-Kırmızılı takımdaki ayrılıklar hakkında konuşan Ümit Karan, "Derrick Köhn doğru karar ama Wilfried Zaha'dan faydalanabilirdin. Leo Dubois da doğru karar oldu. Köhn'ü buraya getirmek bile yanlıştı. Çok gereksiz transferdi. Galatasaray'ın bu saatten sonra transferde hata yapma lüksü kalmadı" yorumunda bulundu.

"Bu kadar yüzsüzlük olmaz"

Karan, Galatasaray'dan ayrılmak istemediği iddia edilen Sergio Oliveira için ise şu yorumu yaptı: "Bu kadar yüzsüzlük olmaz. Sana 2-3 tane iyi kulüpten teklif geliyor gitmiyorsun. Böyle olmaz."

Senin için hazırladığımız haberler