Ümit Karan, Eskişehirspor- Uşakspor maçında eski takımını küme düşürdü

Ali Bozkurt
11.04.2022 - 16:14 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 16:27

Eski futbolcu ve teknik direktör olan Ümit Karan, bir zamanlar forma giydiği Eskişehirspor'u Uşakspor yönetiminde çıktığı maçta küme düşürdü. İşte detaylar...

Ümit Karan, Eskişehirspor- Uşakspor maçında eski takımını küme düşürdü

AJANSSPOR HABER

Bir zamanlar Galatasaray ile Eskişehirspor'da forma giyen eski milli futbolcu Ümit Karan, teknik direktör olarak görev aldığı Uşakspor yönetiminde Eskişehirspor'a konuk oldu. Karan'ın puan kazanması, Es-Es'i küme düşürdü. İşte detaylar...

Eskişehir'de hem futbolcu hem Sportif Direktör oldu

2009-2011 yılları arasında 2 sezon Süper Lig'de Eskişehirspor'da forma giyerek noktalayan Ümit Karan, aynı kulüpte kısa bir süre sportif direktörlük de yaptı.

Beraber kaldı Es-Es küme düştü

Ümit Karan yönetimindeki Uşakspor, alt sıralardan kurtulmak için konuk olduğu Eskişehirspor karşılaşmasından mutluka puan almak için sahaya çıktı. Uşakspor, Eskişehir Yeni Stadyum'da oynanan maçtan beraberlikle ayrılıp puanını 38'e çıkartırmayı başardı. Beraberlikle birlikte puanını 22 payan ve son sırada kalan Eskişehirspor, ligin bitmesine 3 hafta kala küme düşmeyi garantiledi. Ümit Karan, eski takımına karşı oynanan maçta Uşakspor'un yedek kulübesinde teknik direktör olarak yer aldı. 

 

1-1 bitti

Ligde kalmak için umutlarını sürdürmek isteyen Eskişehirspor, Uşakspor maçında 3 puan alarak umutlarını son maça taşımak istedi.  72. dakikada Onur Arı'nın attığı golle 1-0 öne geçen Es-Es'in 3 puan için umutlanması kısa sürdü. 75. dakikada sahneye çıkan Şamil Başaran, durumu 1-1 yaparak maçın skorunu belirledi. 

Senin için hazırladığımız haberler