Ümit Karan, Fatih Terim gibi Barcelona maçına davet bekledi

Feride Kara
09.03.2022 - 23:52 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 00:01

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan yarın akşam oynanacak olan Barcelona maçına davet bekledi. Karan Barcelona ağlarını Nou Camp stadında sarsmıştı.

Ümit Karan, Fatih Terim gibi Barcelona maçına davet bekledi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubundan namağlup lider olarak çıkan Galatasaray yarın gece dünyaca ünlü rakibi Barcelona ile Nou Camp stadyumunda kozlarını paylaşacak.

 

Barcelona'ya gol atan bir futbolcu olarak davet beklerdim

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan: "Camp Nou'da Barcelona'ya gol atan bir futbolcu olarak Galatasaray'dan ben de bir davet beklerdim." diyerek dev maç öncesi yönetime haber gönderdi. Geçtiğimiz günlerde  Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim "Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım..." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Terim daveti kabul etmedi

Terim'in bu sözlerinin ardından Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim’i, gönderdiği mektup ile perşembe günü Camp Nou’da oynanacak Barcelona-Galatasaray maçına davet etti. Ancak Fatih Terim, "Bilmenizi isterim ki, perşembe gecesi televizyon başında, yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim." diyerek daveti reddetti.

Ümit Karan Nou Camp'ta golünü atmıştı

2001 yılında Şampiyonlar Ligi'nde son 16 grubu'nda ölüm grubuna düşen Galatasaray'ın rakipleri Barcelona, Roma ve Liverpool olmuştu. Mircea Lucescu'nun takımı Camp Nou'daki ilk maçta Ümit Karan ve Andres Fleurquin'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlasa da ikinci yarı alan Arjantinli Javier Saviola attığı iki golle skoru dengelemişti. Capone ve Hakan Ünsal'ın atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlayan Galatasaray önemli bir fırsatı değerlendirememişti.

Senin için hazırladığımız haberler