Ümit Karan, Okan Buruk'un Galatasaray hedefini açıkladı! Fatih Terim'in...

Cem Ergün
08.03.2024 - 23:29 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 23:42

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Mücadeleyi Skyspor YouTube kanalında değerlendiren Ümit Karan, Okan Buruk hedefinin detaylarını verdi.

Ümit Karan, Okan Buruk'un Galatasaray hedefini açıkladı! Fatih Terim'in...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Galatasaray, sahasında bol gole sahne olan mücadelede Çaykur Rizespor engelini 6-2'lik skorla aşmayı başardı. Puanını 78'e yükselten Galatasaray, ligin bitimine 9 hafta kala liderliğini korudu. Sarı-Kırmızılılar'ın Rizespor karşısındaki performansını, eski Galatasaraylı ve Milli futbolcu Ümit Karan, Skyspor YouTube kanalında değerlendirdi. Kerem Demirbay'a, Kevin De Bruyne benzetmesi yapan Karan, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan da övgüyle bahsetti.

"Şampiyonluk yolunda net cevap"

Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesini değerlendiren Ümit Karan, "Galatasaray bugün şampiyon olmak istediğini sahaya yansıttı. Şampiyonluk yolunda net bir cevap verdi. Rizespor maçında zorlanabilirler dendi hiç zorlanmadı. 90 dakika her yerden baskı ve pres vardı. 2 gol yedi ama ikisi de duran toptandı. Çok rahat bir galibiyet aldılar." ifadelerini kullandı. 

"Kerem De Bruyne"

Ümit Karan, Çaykur Rizespor karşılaşmasında attığı 2 şık golle yıldızlaşan Kerem Demirbay'ı, Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne'ye benzeterek şu sözleri kullandı: "Bana bugün sorsan Kevin De Bruyne mi, Kerem Demirbay mı? Ben Kerem Demirbay derim. Kerem De Bruyne gibi oynadı. İnanılmaz oynadı. İnanılmaz bir çıkıştaydı zaten ona devam etti." 

"Okan Buruk, Türk'leri çok iyi kullanıyor"

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un başarısından bahseden Ümit Karan, "Galatasaray çok rahat bir takım. Bugün bana Berkan stoper oynar mı desen hemen hayır derim. Galatasaray'daki özgüven çok farklı bir noktaya geldi. Berkan'ı orta sahaya, stopere ve sol beke atıyor. Barış'ı sağ beke sol beke, kanatlara ve forvete atıyor. Kendi takımındaki yabancı isimleri kullanamayan Okan Buruk, Türkleri çok iyi kullanıyor." ifadelerini kullandı.

"Fatih hocanın rekorunu..."

Ümit Karan, Okan Buruk'un Galatasaray'daki gelecek hedefini açıkladı. Karan, Okan Buruk'un, Fatih Terim'in şampiyonluk rekorunu kırmak isteyeceğinden şu sözlerle bahsetti: "Okan hocayı yürekten tebrik ediyorum. Hem takım arkadaşım hem de abimdi. Değerli bir karakter, değerli bir futbolcuydu şimdi de değerli bir teknik direktör oldu. Rekorlara imza atmaya devam ediyor. Fatih hocanın üst üste 4 sene şampiyonluk rekorunu kırabilir. Okan Buruk'un hedefi odur bence."

Senin için hazırladığımız haberler