Ümit Karan, Galatasaray Nestor El Maestro Balotelli Hakkında Konuştu

Salim Manav
23.02.2022 - 15:40 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 17:06

Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Ümit Karan, G. Saray - Göztepe maçı, Nestor El Maestro, Mario Balotelli hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ümit Karan, Galatasaray Nestor El Maestro Balotelli Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da 2001-2009 yılları arasında Galatasaray formasını giyen Ümit Karan, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalarda bulundu. 

G.Saray - Göztepe maçını yorumlayan Karan, İzmir temsilcisinin teknik direktörü Nestor El Maestro'yu sert bir dille eleştirdi. 

Ümit Karan, Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'ye de ayrı bir parantez açtı.

'Halil ve Mostafa'nın ekstra çalışması lazım'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Ümit Karan, "Her gün izleyemeyeceğimiz bir maç oldu. Galatasaraylı olarak maçın son 15 dakikasını izlesek daha iyi olurdu. İlk 75 dakikada Göztepe harika oynadı. Galatasaray'ın için sezon başında gol sıkıntısını dile getirmiştim. Halil Dervişoğlu  ve Mostafa Mohamed'in ekstra çalışması lazım. Galatasaray'da forma giymek ve süreklilik göstermek kolay değildir" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Bu durumu G.Saray'a yakıştıramıyorum'

"Bizim dönemimizde daha çok atak oynayan bir Galatasaray vardı. Galatasaray şu anda kontra ataktan gol bekleyen bir takım pozisyonuna geldi. Bu durumu Galatasaray'a yakıştıramıyorum"

'Torrent hakkında kararı yönetim verecektir'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'e ayrı bir parantez açan Karan, "Domenec Torrent'in hataları var mı? Var. Fakat kalması ve gitmesi yönündeki kararı Galatasaray yönetimi verecektir. Bir teknik direktör olarak 'Gitmeli ya da kalmalı' şeklinde yorum yapmam şık olmaz ama eleştirimizi yapabiliriz" dedi. 

'Utanıyorsan çalışma'

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro'nun yapmış olduğu 'Türk futbolu için utanç duydum' açıkmalasını eleştiren Ümit Karan şu ifadeleri kullandı: 

Göztepe - Galatasaray maçında Nestor El Maestro hatalıydı. 2-1 öne geçtiğin maçı son 10 dakikada kaybediyorsan hatalısın. El Maestro, 'Türk futbolu için utanç duydum' demiş. Neden utanıyor? Jahovic'i oyuna ben mi aldım? 2-1 öndesin Jahovic'i alıyorsun, Jahovic gereksiz bir faul yapıyor, o da penaltı sonucunda gol oluyor. Nestor El Maestro, 'Türk futbolu adına utanç duyuyormuş' o zaman çalışmayacaksın. 

'Balotelli benden daha delileri varmış dedi'

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli'nin performansından bahseden Karan, "Adana Demirspor'u çok severim. Mario Balotelli'nin kalitesini kimse tartışmadı. Balotelli, İtalya ve İngiltere'de oynadığı dönemde iyi bir performans sergiledi fakat futbolun dışındaki olaylar onu etkiledi. Balotelli şu anda çok iyi bir performans sergiliyor, lige de adapte oldu. Balotelli, Adana'ya gelince benden daha delileri de varmış dedi ve kendine geldi. (Gülerek) Adana Demirspor camiası ona çok iyi davrandı ve bir aile ortamı buldu. Şu anda da gayet iyi durumda" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler