Ümit Kurt ambulansla hastaneye kaldırıldı! Göztepe seriyi sürdürdü...

Furkan Sönmez
10.03.2024 - 17:40 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 17:59

Trendyol 1. Ligi'nin 26. haftasında Göztepe, Şanlıurfaspor deplasmanına konuk oldu. Şanlıurfaspor'un stoperi Ümit Kurt, için ambulans sahaya geldi. Detaylar.

Ümit Kurt ambulansla hastaneye kaldırıldı! Göztepe seriyi sürdürdü...

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Ligi'nin 26. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşma, konuk ekip Göztepe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakada tek gol Billal Messaoudi'den geldi. Göztepe, lider Eyüpspor'un mağlup olduğu haftada puan farkını 6'ya indirdi. Göztepe 55 puana yükselirken, Şanlıurfaspor ise 24 puanda kaldı.

Göztepe yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı

İzmir ekibi ligde çıktığı son 9 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. En son 24 Aralık'ta Bodrum FK'ya 3-0 mağlup olan Göztepe, 2024 yılında mağlup olmadı. Sakaryaspor, Ümraniyespor, Çorum FK, Altay, Bandırmaspor, Manisa FK, Adanaspor, Boluspor ve Şanlıurfaspor'la çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Göztepe 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Ümit Kurt hastaneye kaldırıldı

Şanlıurfaspor'un tecrübeli stoperi Ümit Kurt, Göztepeli futbolcuyla yaşadığı ikili mücadele sonrasında acılar içinde yerde kaldı. 32 yaşındaki futbolcu için önce sağlık ekipleri daha sonra ise ambulans sahaya girdi. Ümit Kurt, sahada tedavi gördü ama ayağa kalktığı esnada başı dönerek yere düştü. Deneyimli stoper ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfaspor küme hattına düşebilir

24 puanı bulunan Şanlıurfaspor, 15. sırada yer alıyor. Şanlıurfaspor ile aynı puana sahip olan ve 16. sırada yer alan Tuzlaspor, bugün akşam 19:00'da oynanacak Kocaelispor maçında puan alması halinde Şanlıurfaspor'u küme düşme potasına sokacak.

Senin için hazırladığımız haberler