Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki rakipleri belli oldu

28.01.2021 - 15:41 | Son Güncellenme: 28.01.2021 - 15:46

Son dakika spor haberleri... Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki rakipleri belli oldu

2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda Danimarka, Belçika, İskoçya ve Kazakistan ile eşleşti.

Kafkas, hedefimiz gruptan çıkmak demişti

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Tolunay Kafkas, Ümit Milli Takım'ın, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

"Gruptan çıkabilecek bir oyun anlayışına sahip olmamız çok önemli"

Gruptan çıkmayı hedeflediklerini söyleyen Kafkas, "Perşembe günü oyuncuları dağıtacağız. Oyunu 4 safhasıyla ilgili çalışma gerçekleştireceğiz. Biraz da taktik anlayışla ilgili çalışacağız. Oyuncuların ne istediğimizi pratik anlamda iyice anlamalarını sağlamak adına iyi bir kamp olacağını düşünüyorum. 28'inde kura çekilecek. Kimin çıktığını önemsemiyorum. Güç dengeleri uluslararası seviyede farklı. Çok iyi takımlar var. Bizim için önemli olan gruptan çıkabilmemiz. Gruptan çıkabilecek bir oyun anlayışına ve kadro yapısına sahip olmamız çok önemli. Hep beraber göreceğiz."  dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler