Ümit Özat: ''Arda Turan, milli takıma girmeli ve girecek''

16.10.2018 - 21:22 | Son Güncellenme: 17.10.2018 - 00:22

Ümit Özat: ''Arda Turan, milli takıma girmeli ve girecek''

Ümit Özat, NTV'de Fenerbahçe'ye ve milli takıma dair açıklamalarda bulundu.  Cocu ile Fenebahçe'nin devam etmesi gerektiğini belirten Özat'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

'Fenerbahçe'ye de şu anda sabır gerekli'

Ali Koç için 'Fenerbahçe'yi holding gibi yönetmemeli' diyorlar. Manav gibi mi yönetecek? Elbette holding gibi yönetecek. Manchester United da holding gibi yönetiliyor. Ferguson ile ilk 6 yıl başarı gelmedi ama ona da sabır gösterdiler. Fenerbahçe'ye de şu anda sabır gerekli.

Ben, Cocu'nun kalması gerektiğine inanıyorm. Ben de Josef ve Giuliano'nun gitmesini istemezdim. Cocu bununla ilgili şikayet etmedi. Cocu'yu 8 maçta değerlendiremeyiz. Fenerbahçe bu sezonu unutup Cocu ile devam ederse, gelecek sezonları kazanmış olur. Ancak Fenerbahçe, bu sezon Cocu'yu unutursa, gelecek sezonları da unutur. 

Bir temizlik yapılıyorsa kökten yapılmalı. Üç antrenörün sezon başında kalması yanlıştı. Sen, Aykut Kocaman ile her yerde çalışmışsın. Neden burada kalıyorsun? 

'Volkan Demirel'in geri dönebileceğini düşünmüyorum

Volkan Demirel'in yaptığı açıklamadan sonra kadroya geri dönebileceğini düşünmüyorum. Volkan gibi bir oyuncuyla herkesten önce sözleşme imzalaman gerekir. Bu, onda bir kırgınlık yaratmıştır.

Bizim yaratıcı oyuncumuz konusunda bir sıkıntımız yok. Hele bir de buraya Arda girerse... Arda Turan, milli takıma girmeli ve girecek.

Senin için hazırladığımız haberler