Ümit Özat: Burası benim yetiştiğim kulüp olmasaydı...

20.11.2017 - 22:51 | Son Güncellenme: 20.11.2017 - 22:51

Ümit Özat, Gençlerbirliği'nde göreve gelmesiyle ilgili olarak A Spor'a konuştu ve "Hiçbir para konuşmadan, tek kuruş konuşmadan, tazminat maddesi koymadan, bir kuruş almadan göreve başlyacağım" açıklamasında bulundu.

Ümit Özat'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Ben ayrılırken şunu söyledim; "Bu takımı ben kurdum, başkan kimi istediysem aldı" dedim. Ayrılırken sarılıp ayrıldık, dostane bir şekilde ayrıldık. Dünkü maçın ardından geç saatlerde telefon geldi. Burası benim görevden kaçabileceğim bir yer değil. Evet bu takımı ben kurdum. Ben takımıma güveniyorum. Hiçbir para konuşmadan, tek kuruş konuşmadan, tazminat maddesi koymadan, bir kuruş almadan rahmetli başkana ve gençlerbirliği armasına vefamızdan dolayı; büyüdüğümüz kulüp olan Gençlerbirliği'nde göreve başlayacağım.

Ben hep şunu anlattım; sezonun 3. haftasında bazı şeyler yaşandı. Biz ne yaptıysak Gençlerbirliği'nin menfaati için yaptık. Geçen sezon bu zamanlar başkan çağırdı, "gel" dedi gittik. Bugünün şartları bunu gerektiriyor. Vicdanımız rahat olsun. Burası benim kulübüm, benim önerdiğim isimler de oldu. Burası benim yetiştiğim kulüp olmasaydı, geri dönüş olmazdı. Rahmetli başkan olsun, şimdiki başkan olsun bir görevimiz var, bunu yerine getirmek lazım.

Ümit Özat: Küme düşeceğiz diye bir korkum yok

Bu oyuncular iyi oyuncular. Kötü transfer olduklarına dair eleştirileri boşa çıkartmak zorundalar. Herkesin görüşü kendini bağlar. Tekrar bazı şeyleri söylemeye gerek yok. Ben gereken cevabı sahada vermek zorundayım. Bu takımı daha yukarılara götürmekten başka durumum yok. Savaşmaya cesaretim ve gücüm var. Kavga etmeye dermanım yok. Rabbim neye nasip ederse ona boynumuz kıldan ince.

Gençlerbirliği küme düşecek diye bir korkum yok, benim öyle bir korkum yok. Bu takımı bu noktaya ben getirmedim. Bu takım Beşiktaş ve Başakşehir'i yenebiliyorsa demek ki gücü var. Oyuncuların kumaşını en iyi bilen benim. Onlara güvenim sonsuz. Hayırlısıyla yarın başlayacağım"

AJANSSPOR - YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler