Ümit Özat, Icardi sözünü tuttu: SAçını Boyattığı O An Ve Videosu

Ali Bozkurt
01.06.2023 - 00:25 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 00:38

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, Mauro Icardi'nin Süper Lig'de 20 gol atması durumunda saçlarımı boyatırım sözü gerçekleşti. İşte o an ve detaylar...

Ümit Özat, Icardi sözünü tuttu: SAçını Boyattığı O An Ve Videosu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin Süper Lig'de 20 gol atması durumunda saçlarını kırmızıya boyatacağı sözü gerçekleşti. Özat, canlı yayında saçlarını kırmızıya boyadı. Detaylar...

''20 gol atsın...''

Ümit Özat, sezon başında Icardi hakkında iddialı açıklamalarda bulunmuştu. Özat, “Icardi 20 gol atarsa saçımı kırmızıya boyatırım” demişti.

Icardi, 21 gol attı

Sivasspor maçında 19. golünü kaydeden yıldız Icardi Ankaragücü maçında 3’ncü ve 37’nci dakikalarda attığı iki golle Süper Lig’te 21’nci golünü yazdırdı.

İlgini Çekebilir
Ümit Özat saçını sarı-kırmızıya boyatacak mı? Icardi'ye cevap verdi
Habere Git

''Allah’ın varsa 1 gol daha atmazsın''

Ümit Özat, Sivasspor maçında Icardi’nin 19. golü üzerine sosyal medya hesabından, “Allah’ın varsa 1 gol daha atmazsın” şeklinde esprili bir paylaşımda bulunmuştu. Icardi, ise sosyal medya hesabında Ümit Özat'ı paylaşarak saçlarını boyatmasını istedi.

Icardi'den Ümit Özat'a çağrı geldi

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, sosyal medya hesabından Ümit Özat paylaşımı yaptı. Icardi paylaşımında, "Ümit sözünü arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı-kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz." diye yazdı.

Ümit Özat, Icardi'yi canlı yayına davet etti

Ümit Özat, Icardi'in paylaşımının üzerinden kısa zaman geçmesiyle sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Özat," Icardi, canım kardeşim günaydın. Yeni kalktım baktım ki Instagram'da beni paylaşmışsın. Öncelikle seni tebrik ediyorum. Şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. Yalnız arakadaşlarına hocana camiana sorabilirsin 2001-2007 arasındaki Ümit Özat'ın kaptanlığındaki Fenerbahçe'ye denk gelseydin ya bu şampiyonluğu yaşardın ya da bu gol krallı olurdun. Maalesef benim oynamadığım döneme denk geldin. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin. Seni gece 12'de yayınıma davet ediyorum. Geldin geldin gelmedin Messi'yi çağırıyorum" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Icardi'den Özat'a çağrı: "Sarı-kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz"
Habere Git

Ümit Özat, sözünü tuttu, saçını boyattı

Sezon başında Icardi'nin 20 gol atması durumunda saçlarını boyatacağını söyleyen Ümit Özat, kendisine gelen davetler sonrasında canlı yayın açarak saçlarını kırmızıya boyattı. İşte o görüntüler:

Senin için hazırladığımız haberler