"Ümit Özat İle Trivela" Programı Radyospor'da Başlıyor!

İsa Kethüda
07.04.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 22:36

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, bundan sonra her pazartesi ve cuma günleri saat 16.30'da Radyospor'da görev alacak. İşte detaylar...

"Ümit Özat İle Trivela" Programı Radyospor'da Başlıyor!

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizde Gençlerbirliği, Bursaspor, Keçiörengücü, Fenerbahçe ve Almanya Bundesliga'da Köln formaları giyen, daha sonra teknik direktör olarak Ankaragücü, Manisaspor, Elazığspor, Boluspor, Samsunspor, Mersin İdmanyurdu, Gençlerbirliği, Giresunspor, Adana Demirspor, Celik Zenica, Ankaraspor, ve Köln kulübünde (Yardımcı antrenör) görev yapan Ümit Özat, artık Radyospor'da görev alacak.

Ümit Özat, Radyospor'da

Ümit Özat; bundan sonra her Pazartesi ve her Cuma günleri saat 16.30'da “Trivela” programı ile Radyospor’da spor meraklıları ile buluşacak.

Radyospor hakkında:

Saran Group bünyesinde bulunan, Türkiye'nin ilk spor radyosu olan Radyospor, zirvedeki yerini koruyor. “Sporun tek adresi” sloganı ile yayın yapan Radyospor, gündemi belirleyen kaliteli içeriği ile gazete ve televizyonlarda en fazla referans gösterilen spor radyosu. Yayın akışının tamamını spor programları ve canlı spor yayınlarına ayıran Radyospor, 07 – 24 saatleri arasında sporun her dalından haber veriyor. İnternet sitesi www.radyospor.com da her an güncellenen içeriğiyle doğru ve tarafsız haber arayanlara geniş bir alternatif sunuyor. Radyospor yayınları, ayrıca tüm mobil işletim sistemleri ile uyumlu olan dijital aplikasyonu aracılığıyla da stüdyodan canlı olarak izlenebiliyor ya da dinlenebiliyor.


Radyospor’u Takip Edin:

İnternetten dinlemek veya izlemek için: http://www.radyospor.com/
Uydu: Türksat 4A. F:12605, Polorizasyon: Dikey, S:27500, Fac: 2/3
Android: Radyospor
İOS: Radyospor
Twitter/radyospor
Facebook/radyospor
Instagram/radyospor

Senin için hazırladığımız haberler