Ümit Özat isyan etti: 'Polisin dokunulmazlığı mı var?'

09.03.2020 - 15:18 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 15:23

Bosna Hersek Premier Lig ekiplerinden Çelik'te görev alan teknik direktör Ümit Özat deplasmanda Sloboda'ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bosna'da henüz oturum izni alamadığı için lisansı çıkarılamayan ve maçları tribünde takip eden Özat karşılaşma sonrasında zehir zemberek konuştu.

Özat: "Maç zor değildi. Saha şartları çok kötüydü. Zaten lisansımız çıkmadı, tribünden bir şey yapamıyoruz. Zaten tribünün üzerine koymuşlar bizi, küfür ediyorlar, ben böyle bir şey görmedim. Çocuklar iyi mücadele etti, takımımızın yaş ortalaması düştü. Ama herkes Çelik düşsün diye uğraşıyor. Göreceğiz kim düşecek! Küfür ettiler ben de su fırlattım. Durup dururken niye böyle bir şey yapayım. Polisi iterim, polis beni iterse ben de onu iterim. Polisin dokunulmazlığımı var? İşimiz zor ama imkansız değil. Lisansımız çıkmadı, oyuna müdahale edemiyorum. İki buçuk aydır buradayım lisansımın çıkmasını bekliyorum. Bu hafta çıkmazsa durmanın bir imkanı yok. Antrenmanla olmuyor ki." dedi.

12 takımın bulunduğu ve 2 takımın veda edeceği Bosna Ligi'nde 17 puanla 11. sırada yer alan Çelik son hafta maçını Željezničar ile oynayacak. Çelik'in 10. sıradaki Mladost DK ile puan farkı 1.

AJANSSPOR - 

Senin için hazırladığımız haberler