Ümit Özat: O LGBT, LPG değil! LPG'yi bir tarafına takarsın

29.06.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 16:25

Son dakika haberleri.. Teknik direktör Ümit Özat, Twitter'da 'LPG'li Taylan'a ne diyeceksin' diyen takipçiye verdiği cevapla TT oldu. İşte detaylar...

Ümit Özat: O LGBT, LPG değil! LPG'yi bir tarafına takarsın

AJANSSPOR - HABER

 

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan futbol insanı Ümit Özat, bir kullanıcıyla "LGBT" polemiğine girdi. Özat, LGBT'li bireylere "LPG" yakıştırması yapan kişiyi oldukça sert biçimde eleştirdi. 

"Böylece daha az yakmış olursun..."

Ümit Özat, sosyal medyada "LGBT"li bireylere LPG yakıştırması yapan kişiye cevaben: "Onun adı LGBT kardeşim ve bize sadece böyle bir şeye saygı duyduğu için helal olsun demek düşer. Herkes herkese saygı duymak zorunda. Sen de o LPG'yi bir tarafına takarsın artık. Böylece daha az yakmış olursun hem." dedi. 

İlgini Çekebilir
Demirkol'dan Bol ve Demir'e: Nefret suçudur, içeri girersin!
Habere Git

Özat'ın bu paylaşımı dakikalar içinde viral haline geldi.

 

2010 yılından beri çeşitli ekiplerde teknik direktörlük yapan Ümit Özat, en son Ankaraspor'u çalıştırmış; 6 maçta 0.50 maç başı puan ortalamasında kalınca buradaki koltuğundan olmuştu. 

İlgini Çekebilir
GS TV'den çok sert Taylan Antalyalı tepkisi: Ahlaksızlar, yargılanmalılar
Habere Git

Taylan Antalyalı öncü oldu

A Milli Takım ve Galatasaray'ın önemli ismi Taylan Antalyalı, giydiği tişört nedeniyle hedef oldu. Antalyalı'nın giydiği tişörtte gökkuşağı renkleri ve "Gururla destekliyorum" yazısı bulunuyordu. 

 

Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört, spor giyim markası Puma’nın LGBTİ+ bireyleri destekleyen vakıf Out Foundation’la işbirliğine giderek hazırladığı koleksiyonun bir parçası. 

Senin için hazırladığımız haberler