Ümit Özat'tan Ali Koç'a cevap: "...ama acı olan..."

02.06.2018 - 20:12 | Son Güncellenme: 02.06.2018 - 20:19

Ümit Özat'tan Ali Koç'a cevap: "...ama acı olan..."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugünkü genel kurulda yaptığı konuşmada Ümit Özat'la ilgili, "Ali Koç. Ümit Özat kırmızı kart görüp sizin locanıza geldiğinde siz bir futbolcu hakkında kötü söz söylediniz. Ümit de tepki gösterince siz Ümit’i locanızdan attırmadınız mı?” diye bir söylemde bulunmuştu. Ali Koç da kendisinin değil eski bir kürekçi ile Murat Özaydınlı'nın Özat'ı locadan dışarı çıkardığını söyledi. 

Ümit Özat ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kongre sırasında ismim geçti. Benim hakkımda telefonla bağlanıcak denildi ama böyle birşeye ne gerek vardı nede gerek kaldı. Sayın Ali Koçun anlattığı gibi olaylarda azıyla fazlasıyla yaşanmıştır ve bu zaten yıllardır bilinen bir olaydı. Ben fenerbahçe takım kaptanıydım ve o zaman bir arkadaşımı savunmak için yapmam gerekeni yapmışımdır ama acı olan sayın Ali Koçun bu kulübün efsanelerini sayarken para için bu kulübü bırakıp gidenleri efsane ve kulübün temel taşlarından göstermesi üzücüdür. Fenerbahçenin iyiliği için ne gerekiyosa o olsun."

Ümit Özat'tan yeni paylaşım!

Ümit Özat ilk açıklamasının ardından bir paylaşımda daha bulundu.

"Kamuoyuna duyurulur önceki gönderide yaptığım açıklamada görüyorum ki bazı şeyler yanlış anlaşılmış. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben bütün Fenerbahçe camiasının kaptanlığını yaptım. Kongrede adımın geçmesinden dolayı bu yazıyı yazmayı gerekli buldum. Mutlaka başkan adayları her seçimde olduğu gibi bir takım yaşanmışlıkları anlatacaktır. Benimle ilgili mevzu bahis olan konu da geçmişte yaşanmıştır ben de o gün bir Fenerbahçe kaptanının davranması gerektiği gibi davranmışımdır. Yaptığım hareketle benimle gurur duyması gerekenler beni eleştirmişlerdir. Bu söylemlerden Aziz Yıldırım'ın tarafını tuttuğumu düşünenlere de şunu söylemek istiyorum ben başkanın en zor zamanlarında bile yanında oldum hatta Mehmet Ali Aydınlar ile olan kongrede en yakınları bile o kongrede yokken ben oradaydım. Bu davranış benim inançlarımla olan bir karardı çünkü beni Fenerbahçeye o almıştı ama öyle görüyorum ki hem sayın Ali Koç'tan hem de sayın Aziz Yıldırım'dan bu kulübü para için bırakıp gidenleri, bu kulüpte uzun süre kalan ama 6 ay bile oynamamış olanları hatta bu kulüpte şampiyonluk yaşadıktan sonra para için başka kulübe gidenlerle futbolculuğunda Kadıköye rakip çıkmamak için 2. Lig bile olsa Almanya'ya giden Kaptan Ümit'i bu takımın efsanelerini sayarken aralarında anmamalarını, stadın koridorlarında dolaşırken 3 kupa kaldırmış kaptan Ümit'in tek başına bir resminin olmaması bile benim adıma o kadar üzücü bir durumdur ki anlatamam. Öyle ki ne sayın Aziz Yıldırım ve ekibinden bugüne kadar bi beklentim olmadığım gibi bugünden sonra da bir beklentim yoktur, ne de sayın Ali Koç ve ekibinden bir beklentim yoktur. Fenerbahçe için en iyisi hangisi ise o olsun."

Senin için hazırladığımız haberler